Od 11.12.2016 platí v meste Trenčín nový grafikon MHD.Nový...

Od 11.12.2016 platí v meste Trenčín nový grafikon MHD.Nový grafikon je na stiahnutie tu.Pán Michal Koháni vytvoril prehľadnú mapu MHD. Mapa je na stiahnutie vo formáte PDF tu, alebo kliknutím na obrázok hore.

prejsť na článok

NOVÝ CHODNÍK ZA JUŽANKOUKaždý deň, keď sa dokončí investičná...

NOVÝ CHODNÍK ZA JUŽANKOUKaždý deň, keď sa dokončí investičná akcia mám ja také malé osobné vianoce. Ďakujem Úrad - Mesto Trenčín a Ján Forgáč za pomoc aktívne riešiť tento na prvý pohľad “jednoduchý” chodník.

prejsť na článok

Chystáme nový album!

Od nášho posledného albumu Poďme chlapci z vesela, ktorý vyšiel v roku 2016 ubehla dlhá doba a preto už pracujeme naplno na novom. Ďalšie články The post Chystáme nový album! appeared first on Borovienka.

prejsť na článok

Nový Eden Real

S hrdosťou vám predstavujeme nový Eden Real! Spoločnosť Eden Real prešla kompletným rebrandingom. Nové logo, nový dizajn, nový web, zostala však stará dobrá profesionalita a priateľský prístup. Tešíme sa na budúcnosť a na to, že vám budeme môcť prinášať t

prejsť na článok

NOVÝ ŠERIF V MESTE

V repertoári nám doposiaľ chýbala odstreľovačka na platforme AR15, tak sme jednu obstarali ANDERSON AM-10 v kalibri .308 Winchester s 24, ťažkou nerezovou hlavňou. Výrobca sa chváli, že vďaka nanočasticiam integrovaným priamo v materiále, nepotrebuje zbr

prejsť na článok

Nový e-shop na svete

Od 1.8.2018 sme spustili novy internetový obchod s ekopalivami. Pripravte sa s nami na zimu ešte dnes. The post Nový e-shop na svete appeared first on Pelety CMC.

prejsť na článok