3 pravidlá kombinovania kravaty a košele

Ako zladiť košeľu a kravatu. Pre niekoho nadľudskú úlohu, pre niekoho jednoduché. My to odporúčame takto...

prejsť na článok

Akú kravatu?

Niekoľko tipov, ako zladiť kravatu a pánsku košeľu. Muži volia farbu kravatu ako tretí doplnkovú k farbe košele. K modrej košeli ide žltá kravata. K prúžku košele nejde károvaná kravata a naopak. Moderné slim kravaty SmartMen do šírky 8 cm.

prejsť na článok

Parametre spoločenskej pánskej košele

Golier pánskej spoločenskej košele vytvára celkový dojem tejto košele. Náprsné vrecko pánskej košele je nevhodné u spoločenskej košele a prijateľná u pánskej košele do kancelárie. Dlhý rukáv pánskej košele Slim pevne obopína paže.

prejsť na článok

Úzke kravaty sú in!

Klasická kravata je široká 10 cm v najširšom bode. Podľa nepísaných pravidiel obliekania pre gentlemanov platí, že šírka kravaty má byť zhodná s šírkou klopy saka. Moderné sú úzke slim kravaty.

prejsť na článok

Najobľúbenejšie značky pánskych košieľ

K cenovo dostupným patrí košele A.M.J. Košele Blažek sa nachádzajú vo vyšších cenových poschodiach. Košele Janek možno zakúpiť v nezávislých kamenných obchodoch. Z Nemecka sa dovážajú košele Olymp a Eterna. Luxusné košele GANT, Tommy Hilfiger k dostaniu v

prejsť na článok

Aký typ košele zvoliť

Ako si vybrať správnu farbu, vzor a strih pánskej košele. Pánske spoločenské košele a casual košele sú k dostaniu v mnohých štýloch, vzoroch a farbách. Voľba druhu pánskej košele by mala zohľadniť Váš osobitý štýl a pracovné prostredie, v ktorom sa pohybu

prejsť na článok