Sklo je síce relatívne krehký materiál, no jeho prednosti presahujú toto (asi jediné) negatívum a robia z neho ideálny obalový materiál pre naše sirupy, šťavy aj čaje. Prečo sme sa rozhodli na nápoje v PIJO BIO používať výhradne sklenené fľaše? The post 4 dôvody, prečo je PIJO BIO v sklenených fľašiach appeared first on PIJO BIO – Bio šťavy, sirupy a čaje..
V potravinárskom priemysle sa využívajú rôzne prídavné látky. Prvoradou úlohou konzervantov je zabezpečiť potravinám dlhšiu trvanlivosť a ochranu pred baktériami, hubami alebo kvasinkami. Antioxidanty majú za úlohu uchovať potraviny dlhšie čerstvé a zabrá
prejsť na článokOvocie a zelenina majú vo všeobecnosti blahodárny vplyv na ľudský organizmus. Ich zloženie je plné vitamínov, minerálnych látok a antioxidantov. Kvôli svojim cenným vlastnostiam by mali byť neoddeliteľnou súčasťou každodenného jedálnička. Väčšina ľudí vša
prejsť na článokChai latte je teplý mliečny, aromatický a jemne pikantný nápoj. Jeho pôvod leží v tradičnom indickom nápoji masala chai. Pripravuje sa varením čierneho čaju spolu s rôznymi aromatickými bylinkami a koreninami, z ktorých najčastejšie sú škorica, klinček a
prejsť na článokVedeli ste, že čaj je po vode druhým najrozšírenejším nápojom na svete? Pochádza z Číny a jeho povzbudzujúce účinky poznali už v dobách dávno minulých. Aj keď čaj na ázijskom kontinente poznali niekedy medzi 15. a 10. storočím pred naším letopočtom a fyzi
prejsť na článokSpoločnosť Swarovski je aj v súčasnosti rodinnou firmou. Krištáľ Swarovski dosahuje jedinečného lesku. Počiatky brúsičstva skla siahajú do dedinky na Jablonecku. Svetová firma na výrobu sklenených šperkov a bižutérie. Sklenené figúrky Swarovski od r. 1976
prejsť na článok