5 DÔVODOV, prečo je lieskový orech perfektným snackom!

1 Podľa systematického prehľadu & metaanalýzy (Perna et al. 2016) znižuje LDL a celkový cholesterol 2 v štúdii, kde ich papali myšky (Bahaeddin et al. 2017) im zlepšoval pamäť a znižoval ich úzkosť 3 Ochraňoval DNA a zvyšoval odolnosť proti oxidatívnemu poškodeniu (Guaraldi et al. 2018) 4 Pomáhal proti priberaniu tuku a zápalovým procesom (di Renzo et al. 2019) 5 Môže pôsobiť neuroprotektívne (Gorji et al. 2018) Príspevok 5 DÔVODOV, prečo je lieskový orech perfektným snackom! je zobrazený ako prvý na Centrum Výživy a Tréningu.

prejsť na článok

PPC marketing 10 dôvodov, prečo je Pay-per-click ten najlepší spôsob marketingu

Ak sa prv chcete dozviedieť, čo PPC reklama v skutočnosti je, určite si pred týmto článkom najprv prečítajte náš článok: Čo je to PPC reklama? Dôvod číslo 1: Platíte iba za kliknutia PPC (Pay-per-click) Ako už samotný názov prezrádza, Pay-per-Click alebo

prejsť na článok

5 DÔVODOV PREČO UMELÝ KAMEŇ

5 dôvodov prečo umelý kameň HANEX Či už žula alebo mramor, dosky z prírodného kameňa sú obľúbenou voľbou medzi ľuďmi. Ale rovnako ako my milujeme jeho estetiku, prírodný kameň nie je najlacnejší. Aby toho nebolo málo, príroda sa nezaujíma o naše potreby v

prejsť na článok

5 dôvodov prečo potrebujete firemný BLOG a ako na to

Mať vlastnú firemnú web stránku je dnes nutnosť, nech sa venujete čomukoľvek. Kto ju nemá jednoducho zaspal dobu a ide sám proti sebe. Web stránku teda berieme ako samozrejmosť. Prečo však potrebujete na webe aj firemný blog? Pre tých, ktorí nevedia čo to

prejsť na článok

Tlačová správa: Vyzývame prezidentku, aby okamžite odvolala ministra vnútra

HLAS vyzýva prezidentku republiky, aby okamžite odobrala poverenie ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi. Medzi desiatky dôvodov, prečo by Roman Mikulec... Zdroj

prejsť na článok

Tlačová správa: Z Hegera sa stáva čoraz väčší klamár a manipulátor

Zoči-voči možnému odvolaniu sa z Eduarda Hegera stáva čoraz väčší klamár a manipulátor. Je to ďalší z mnohých dôvodov, prečo... Zdroj

prejsť na článok