5 minút pre zdravie 2018

Každorocná najväcšia verejná akcia Spolku medikov sa uskutocnila 22. 9. 2018 v priestoroch Avion Shopping Park Bratislava. Prinášame Vám malý záznam z toho, co sa dialo na mieste . Radi by sme znovu podakovali všetkým partnerom podujatia, a to najmä firmám : Tlakomery OMRON a zdravotnícka technika Celimed Slovensko za dodanie, zapožicanie a poskytnutie zdravotníckeho materiálu do stánku Císla pre zdravie ! Lucka Tvoj vodný anjel za starostlivost o hydratáciu pocas celého projektu pre medikov a študentov SZU, partnerov na podujatí a rovnako aj samotných návštevníkov. Primeros condom za materiálnu výpomoc pri edukácií o prevencií HIV/AIDS ! Kompava. sk za spoluprácu pri stanovišti zdravá strava ! Cas je mozek za dodanie prístroju EKG na monitoring srdcovej cinnosti a rovnako aj za trická pre úcastníkov. Curaprox Slovensko za celé stanovisko Zdravý úsmev a vyškolenie deticiek o dôležitosti ústnej hygieny ! Dakujeme aj za darované zubné kefky ! EUROPACOLON SLOVENSKO a NIE RAKOVINE za TOUR DE CREVO <3 . Za poskytnutie služieb creva patrí vdaka Všeobecná zdravotná poistovna ! Asociácia na ochranu práv pacientov SR, OZ Lymfoma Slovensko a OZ Amazonky za prínos celému projektu a osvieženie ich prítomnostou ! Dobrák od kosti za úcast a edukáciu o dôležitosti Národného registra darcov kostnej drene ! Katedra Urgentnej zdravotnej starostlivosti v Bratislave spolu s pánom docentom Viliam Dobiášom zapožicala a poskytla materiálne vybavenie do stanoviska Prvá pomoc ! V neposlednej rade by sme radi podakovali Avion Shopping Centre Bratislava za poskytnutie priestorov a vybavenia, marketingovú pomoc a propagáciu celého projektu! A tá najväcšia vdaka patrí všetkým VÁM, ktorí ste na akciu zavítali a bolo VÁS presne 1648! Dakujeme za úcast Spolok medikov SZU The post 5 minút pre zdravie 2018 appeared first on Spolok medikov SZU.

prejsť na článok

5 minút pre zdravie

Dna 30. 9. 2017 sa uskutocnil v OC EUROVEA 6. rocník nášho celouniverzitného projektu 5 minút pre zdravie. Pre verejnost bolo pripravených 14 stanovíšt, v ktorých si návštevníci OC mohli dat zmeriat cholesterol, glukózu. BMI, tlak krvi, hemoglobín, naucit

prejsť na článok

XXS Awards 2018

XXS awards 2018 Najlepšie vlny roka! Naspäť na výber: Video » Galéria » The post XXS Awards 2018 appeared first on Surfkemp.sk.

prejsť na článok

ZÁSAHY HASIČOV

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 1. 10. 2018 do 7. 10. 2018

prejsť na článok

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE V ARÉNE PEZINOK

Rozpis verejného korčuľovania v Aréne v Pezinku v týždni od 8. 10. 2018 do 14. 10. 2018.  

prejsť na článok

ODSTÁVKA VODY V PEZINKU DŇA 4. 10. 2018

Dnes, 4. 10. 2018 bude prerušená dodávka pitnej vody z dôvodu odstránenia havárie na vodovodnom potrubí na Baníckej ulici v Pezinku. Plánované ukončenie opravy do 14:00 h.

prejsť na článok