6 prekvapivých faktov o káve. Čo spraví s Vašou pleťou ?

Má protizápalové vlastnosti Antioxidatačné látky z kávy pôsobia protizápalovo a poskytujú našej pokožke ochranu pred nežiaducimi vonkajšími vplyvmi, ktorým je naša pleť vystavovaná každý deň. A práve to je dôvod prečo je káva skvelou voľbou ošetrenia pleti, ako sa zbaviť začervenania pokožky, drobných vyrážok či dokonca akné! Zmierňuje prejavy celulitídy Kofeín je alkaloid zo semien kávovníka a v kozmetike je veľmi obľúbený. Množstvo kozmetických výrobkov zameraných v boji proti celulitíde obsahuje práve kofeín. Ten nám preniká do pokožky a svojimi účinkami dehydratuje podkožné tukové bunky, ktoré spôsobujú pomarančovú kožu, ošetrenú pokožku vypne, prekrví a vyhladí. Pravidelnou aplikáciou môžete dosiahnuť viditeľné výsledky! Redukuje opuchy a  kruhy pod očami Ďalšou nenahraditeľnou výhodou kávy je, že dokáže zmierňovať opuchy a kruhy pod očami. Kofeín vedie k znižovaniu hromadenia krvi pod očami a pomáha jej hladkému prietoku. Opäť keď si pozriete v drogérii zloženia produktov určených k zmierneniu kruhov pod očami, väčšina ich bude obsahovať kofeín. Náhoda? Určite nie! Odstraňuje odumreté bunky Nielen svojím obsahom a zložením ale aj štruktúrou bude Vaša pokožka kávu milovať. Pre dokonalý a zdravý vzhľad je nesmierne dôležité aby naša pokožka dýchala a to nieje možné pokiaľ nám v tom zabraňujú staré a odumreté bunky. Jemne pomleté kávové zrná majú prirodzený pilovací efekt a tým ich odstraňujú a vytvárajú priestor tvorbe nových buniek, červených krviniek a zabraňujú usadzovaniu baktérií. Spevňuje a omladzuje Káva je ideálnou voľbou pre zmiernenie mimických vrások a jemných liniek v okolí tváre. Už nebude prekvapením, že veľká rada anti-age výrobkov, množstvo krémov proti vráskam, sérám proti starnutiu, obsahujú práve kofeín. Rovnako ako pri pomarančovej koži, kofeín preniká pod vrstvu našej pokožky, ktorú vypne a spevní . Kofeín bráni rozvoju nádorových buniek v tele! A toto je len malý zlomok z nekonečného zoznamu pozitívnych vlastností kávy na našu pleť. Tieto účinky si uvedomujú aj veľké kozmetické firmy, avšak množstvo výrobkov okrem prospešných a blahodarných zložiek obsahuje aj chemikálie, parabény, toxíny či iné nebezpečné látky, ktoré nám a nášmu zdraviu nie sú prospešné. Preto treba byť pri výbere kozmetiky opatrný a mať vysoké nároky na zloženie, veď čo je dôležitejšie, ako naše zdravie  100 % prírodný kávový peeling od PIMP Your Body  Príspevok 6 prekvapivých faktov o káve. Čo spraví s Vašou pleťou ? zobrazený najskôr pimp.sk.

prejsť na článok

Vstup do wellness a oddych pri káve alebo čaji v útulnom Boutique Hoteli SIGLISBERG****.

Cena: 15 €Vstup do wellness a oddych pri káve alebo čaji v útulnom Boutique Hoteli SIGLISBERG****.

prejsť na článok

Nedodržané sľuby

Neboj, nič mu nespraví, len na neho skúša jednu metódu. Nenásilnú. Aj keď to tak nevypadá Poznáš takých tých chronických Sľubovačov, ktorí ti bez mihnutia oka kadečo sľúbia a nikdy to nedodržia? Že ti pomôžu, že nakúpia, že niekam pôjdu alebo nepôjdu,

prejsť na článok

Pes adolescent

Čo očakávať počas veku adolescencie u psa? Adolescencia je vek, kedy pes prestáva byť šťeňaťom a stáva sa tínedžerom. V článku nájdete 6 dôležitých faktov, ktoré by ste mali vedieť o psovi adolescentovi.

prejsť na článok

Recenzia: TRON: Identity

Kultová značka Tron síce nie je na výslní, ale stále dokáže zaujať a dokazuje to aj najnovší herný počin z tohto sveta, ktorý z vás spraví virtuálneho detektíva.

prejsť na článok