65 žien vyrazilo do boja za konzervatívneho sudcu

Agentúra AP informuje o šokujúcej reakcii žien, ktoré sa rozhodli brániť česť Bretta Kavanaugha. 53-ročný sudca nominovaný na post sudcu Najvyššieho súdu bol obvinený, že pred 30 rokmi na škole obťažoval dievča. [sociallocker][/sociallocker] Zaujímavosťou bolo, že obhajkyňou 51-ročnej Christine Blasey Fordovej, ktorá obžalobu vzniesla, je členka organizácie financovanej Nadáciou otvorenej spoločnosti Georga Sorosa. Demokrati, ktorí sa pokúšajú zvrátiť menovanie konzervatívneho sudcu, sú spolu so Sorosom zrejme odhodlaní použiť všetky špinavé triky. Príbeh o obvinení sudcu, ktorý žije celý život príkladným spôsobom, vyvolal medzi ľuďmi, čo ho poznajú, obrovské rozhorčenie. V priebehu hodiny sa zorganizovala petícia do senátu, kde ľudia opisujú svoje skúsenosti. Nič a nikdy ani náznakom neviedlo k podobným obvineniam. Na druhej strane, bývalí študenti zo školy, kde študovala Blasey Fordová, tiež podpisujú petíciu, kde požadujú vyšetrenie sexuálneho útoku sudcu Kavanaugha. Niektoré signatárky petície na obranu sudcu sú konzervatívne, napríklad bývalá hovorkyňa Republikánskeho národného výboru Virginia Humeová. Iné sú demokratky. Toto nemá nič spoločné s politikou, povedala jedna zo signatárok Megan Williamsová. Je to len o charaktere.

prejsť na článok

Čerti a komunisti

Viete, prečo sa čerti boja púšťať komunistov do pekla? Boja sa, že tam začnú budovať raj.

prejsť na článok

Prečo sa boja

Viete, prečo sa Rakúšania tak veľmi boja jadrových elektrární? Lebo nedokážu ochladiť vodu na MS v hokeji, nieto ešte urán.

prejsť na článok

Výhoda žien

Viete, aká je jedna z najväčších výhod žien oproti mužom? No predsa v prípade, že žena príde o nohy, ešte stále sa môže pohybovať ako slimák.

prejsť na článok

Veľa pekných žien

Viete, prečo je na Slovensku veľa pekných žien? Lebo máme veľa opitých mužov.

prejsť na článok

Samo Marec: Stotožňovať ľudí, ktorí sa boja medveďa, s voličmi Harabina, Fica a sympatizantmi Putina? Celé zle

Som si istý, že keby sme sa s mnohými voličmi Hlasu a Pellegriniho stretli v krčme, vydržali by sme spolu bez problémov debatovať dlhé hodiny, hovorí známy publicista. Read More The post Samo Marec: Stotožňovať ľudí, ktorí sa boja medveďa, s voličmi Harab

prejsť na článok