7 tipov k oblekom, ktoré je dobré poznať

Viete, že oblek nemusí byť v čistiarni 1 do mesiaca? Viete, prečo sa vo Vašom obleku z maturáka potíte? A viete, prečo máte na saku oleštené rukávy?

prejsť na článok

7 tipov od návrhára, ako spríjemniť kancelárske prostredie

Zariadiť kanceláriu nábytkom nestačí — aby sa v nej zamestnancom dobre pracovalo, chce to trochu viac. 3D návrhára Ing. Jana Kováča, ktorý Manutanu pomáha riešiť dispozičné usporiadanie kancelárií, sme sa spýtali, ako zútulniť kanceláriu. Dá vám 7 tipov n

prejsť na článok

Ako si vybrať správne ponožky - Farebné ponožky k obleku?

Ponožky ku spoločenskej obuvi a ích farby. V zásade by sa farba ponožiek mala prispôsobiť farbe nohavíc a topánok. Moderne možno nosiť farebné ponožky k oblekom.

prejsť na článok

Pánsku kravatu možno nosiť aj dobrovoľne

Muži chápu nosenie kravát ako povinnosť k pánskym oblekom alebo slávnostným príležitostiam. Môžete si ale obliecť čisto bielu pánsku košeľu s dlhým rukávom zo 100% bavlny a modernú úzku kravatu z čistého hodvábu. Úzke kravaty pôsobí nenútene.

prejsť na článok

10 tipov, ako kúpiť dom s nízkym rozpočtom: Najlepšie rady pre kúpu domu

Kúpa domu je jedným z najväčších finančných rozhodnutí, ktoré kedy urobíte. Pred skokom z prenájmu do vlastníctva domu je potrebné zvážiť mnoho faktorov, ale nemusí to byť také náročné, ako si myslíte. Kúpa domu je pre každého náročná z rôznych dôvodov, a

prejsť na článok

7 + 1 tipov, ako „prepašovať“ colostrum deťom do jedla

Máme pre vás pár tipov, ako podať deťom colostrum, aby to nebol nepríjemný zážitok. Je nad slnko jasnejšie, že chcete pre ich zdravie to najlepšie. 

prejsť na článok