Aby košeľa pristala

Väčšina mužov nosí košele o jedno až dve čísla väčšie. Ako si vbrať správnu veľkosť a strih vašej košele? Košeľa na tele vyzerá modernejšie a elegantnejšie keď tesne prilieha a obopína trup aj paže.

prejsť na článok

Fialová košeľa a doplnky

Pánska košeľa fialová a fialová kravata sú alternatívou k bielej a modrej košeli. Svetlo fialová košeľa do obleku. Kockovaná košeľa fialová Casual k džínsom. Luxusná košeľa fialová biznis s fialovou kravatou do obleku. Fialová košeľa a fialová kravata.

prejsť na článok

Ružová košeľa a doplnky

Pánska spoločenská košeľa ružová do obleku. Ružová košeľa je moderná. Obľúbená modrá košeľa s ružovým vzorom. Muž v ružovej košeli dáva najavo svoje sebavedomie. Tmavý odtieň ružovej sa bežne pre pánske košele nepoužíva.

prejsť na článok

Dámska nočná košeľa MAGNOLIA PRINT

Dámska nočná košeľa MAGNOLIA PRINT Dámska nočná košeľa značky Babella. Košeľa je čiernej farby s motívom kvetov, má tenké ramienka a je kombinovaná s čipkou. Dĺžka je nad kolená. Košíky sú nevystužené a ramienka sú nastaviteľné. Košeľa má krásny ženský st

prejsť na článok

Červená košeľa a doplnky

Mimo pracovné prostredie je červená košeľa moderná. Pri pracovných schôdzkach voľte červenú farbu ako doplnok k serióznejším farbám bielej, modrej a čiernej. Najčastejší a najobľúbenejší farebnou kombináciou je modrá pánska košeľa a červená kravata.

prejsť na článok

Džínsy a pánska košeľa

Ako kombinovať pánske džínsy a pánsku košeľu? Súčasná uvoľnená móda radí nechať pánsku košeľu voľne cez džínsy. K džínsom sa rozhodne hodí čierna košeľa a čisto biela košeľa.

prejsť na článok