Ahojte priatelia!

Miška rastie ako z vody, v máji bude mať už neuveriteľných 6 rôčkov, zatiaľ ešte nechodí, ale na nohách sa už udrží a chuť do cvičenia jej veru nechýba. Preto veríme, že sa tých prvých krôčikov dočkáme ;o)  Veľmi sa tešíme z jej optimizmu a úsmevov, ktoré rada rozdáva. Posúďte sami prikladáme zopár fotiek. ešte raz veľká vďaka všetkým rodičia Pristane mi tá Bjarneho čiapka, však? Dopĺňam tekutiny medzi cvičeniami ;O) O Jurka sa môžem vždy oprieť S Martinom mojím osobným trénerom Chystám sa do spoločnosti no a tu sa už chystám do hajan. The post Ahojte priatelia! appeared first on storgé o.z..

prejsť na článok

Priatelia Prosecca

Pluginy na mieruKompletné spravovanie webuÚpravy dizajnuZrýchlenie webu Nový web dizajn Priatelia Prosecca Príspevok Priatelia Prosecca je zobrazený ako prvý na danoit.

prejsť na článok

SLNKO NA SKALÁCH 2019 - outdoorový festival

Ahojte priatelia a kamaráti. Srdečne Vás pozývam na 5.ročník outdoorového festivalu SLNKO NA SKALÁCH 2019, ktorý sa ako zvyčajne bude konať v kempe na Slnečných skalách v Poluvs& ...

prejsť na článok

Kŕmenie zvieratiek s farmárkou Olivkou

Ahojte, v dnešnom videu vám farmárka Olivka ukáže ako kŕmi ovečky, kravičky a koníky. Každý den sa na túto činnost veľmi teší.

prejsť na článok

Naše priateľky a priatelia z Inštitútu pre aktívne občianstvo obsadzujú pozíciu v manažmente…

IPAO hľadá blázna do občianskeho vzdelávania a.k.a. Junior projektového/ú manažéra/kuNaše priateľky a priatelia z Inštitútu pre aktívne občianstvo obsadzujú pozíciu v manažmente projektov občianskeho vzdelávania. Pozrite skms.sk alebo zoziakaobcanom.sk a

prejsť na článok

Jednoduchá detská lavička a stôl na piknik

Ahojte, teraz ma deti zlanárili, kedže už je pekne, aby som im vyrobil detskú lavičku. Tak vám dám návod alebo inšpiráciu na vyrobenie detskej lavičky a stola na piknik, ktorý je veľmi jednoduchý. A vyskúšal som aj kreg jig.

prejsť na článok