Aj na slovanských životoch záleží smrť Slováka v policajnej cele v Belgicku

Máme žiaľ aj my na Slovensku svojho Floyda, podobnosť oboch prípadov sa nedá nevidieť. A tak niet divu, že verejnosť na túto táto smutnú verejnosť reaguje heslom Na slovanských životoch záleží. Na druhej strane nie je na mieste tlak opozície na slovenskú vládu aby spustila nejakú formu nátlaku na belgické úrady, keďže belgické úrady konajú. Skôr je tu otázka prečo sa slovenské úrady viac nezaujímali o celú vec v roku 2018, prečo si vtedy nevšimli, že na celej veci niečo nesedí. Vrcholom zla je to ťažko pochopiteľné hajlovanie policajtky. Že by rexisti (pozn. Leon Degrelle s jeho SS divíziou Vallonien narobili kopec zverstiev v Rusku a za čo považovali Slovanov je škoda aj písať) mali stále v Belgicku svojich nasledovníkov? Každopádne počas posledných desaťročí v niektorých krajinách EU chovanie niektorých úradov a aj časti obyvateľstva (pozn. veď aj úradníci sú z radov obyvateľov) voči ľuďom z dnešných východných štátov EU v mnohom napĺňalo definíciu rasizmu a diskriminácie. A žiaľ ako vidíme, stále to nie je len minulosť, (ilustračné foto: Maxpixel)

prejsť na článok

2 radosti Slováka

Dve najväčšie radosti Slováka: 1. Keď niečo ukradne. 2. Keď príde na to, na čo mu to môže byť.

prejsť na článok

Umývanie rúk

Vyjdú dvaja policajti z WC a jeden hovorí druhému: - Hej, nás učili v Policajnej škole, že po vymočení si máme umyť ruky. A druhý na to: - Ale nás učili vo Vyššej policajnej akadémii, ako si ruky neomočiť!

prejsť na článok

Smrť s kosou

Programátor sedí za počítačom, zrazu sa otvoria dvere a vojde Smrť s kosou, ale len s takou maličkou, tri a pol palcovou. Úbožiak vstane celý vystrašený: - Ja chcem ešte žiť! Smrť naňho ani poriadne nepozrie a hovorí: - Kľud, nejdem za tebou, idem za tvoj

prejsť na článok

Zvýšenie platu

Dozorca s prosíkom hovorí v cele odsúdených na smrť: - Chlapi, keď sa vás budú zajtra pýtať na posledné želanie, povedzte, že chcete, aby mi zvýšili plat!

prejsť na článok

Najhoršia smrť

Rozprávajú sa Nemec, Američan a Rus už po smrti v nebi, kto mal najhoršiu smrť. Nemec hovorí: - Ja som mal strašnú smrť, dostal som na narodeniny novú motorku, išiel som sa povoziť a zabil som sa. Američan hovorí: - Ja som dostal na Vianoce lietadlo, h

prejsť na článok