Aj veľká drogéria podporila strážnych anjelov

V rámci nášho projektu pomoc na 1.noc sme oslovili s malou dušičkou najväčšiu drogériu na Slovensku s otázkou, či by nám vedeli prispieť do balíčkov prvej noci, keďže sme si všimli, že veľa našich podporovateľov nakupuje práve ich výrobky, ktorými nám prispievajú do týchto balíčkov. Na naše veľmi veľké prekvapenie znela odpoveď od odelenia pre nákup a marketing kladne. Dokonca sme obdržali veľkú zásielku, v ktorú sme ani nedúfali, vďaka tejto pomoci vzniklo ďalších 100 balíkov prvej noci. Chceme sa aj touto cestou poďakovať sponzorovi DM za 100ks zubných pást, 100ks sprchového gélu a 150ks hygienických vreckoviek. ĎAKUJEME The post Aj veľká drogéria podporila strážnych anjelov appeared first on OZ strážni anjeli Prešov.

prejsť na článok

Drogéria

Blondínka telefonuje: - Je tam drogéria? - Nie. - Tak načo zdvíhate telefón!

prejsť na článok

Druhy psov

Viete, koľko druhov psov majú na Záhorí? Dva. Strážnych a jedlých.

prejsť na článok

Veľká noc

Veľká noc, Veľká noc, kedy už bude, kedy ma milý môj pooblievať príde? Oblievaj, oblievaj vlasy aj hlavičku, ale mi ušetri novučkú sukničku.

prejsť na článok

Catrice HD Liquid Coverage – recenzia make-upu

Každá z nás pozná chvíle ako dopoludnie plné vybavovačiek. Po veľkej frustrácii si poviete, že konečne potrebujete pauzu od chaosu, ľudí, ruchu ulice. Čo tak skočiť prevetrať peňaženku? Mojou pokojnou oázou sa v tomto prípade vždy stáva drogéria a jej s

prejsť na článok

Pitie na Veľkú noc

Veľká noc, Veľká noc, ďaleko je do Vianoc. Kto má trochu umu, naleje si pohár rumu.

prejsť na článok