Ak zvíťazí Kamala Harris, akciové trhy môžu pokračovať v raste. Naopak, zlato čaká pokles

Zlato zaznamenalo historicky počas republikánskych predsedníctiev pozitívny výkon, najmä v časoch ekonomickej neistoty alebo geopolitického napätia

prejsť na článok

AKCIOVÉ SETY

Pripravili sme pre V s akciov ponuku kompletov (dvere + z ruba) za atrakt vne ceny a samozrejme s krat ou dobou dodania v porovnan s dverami na objedn vku. The post AKCIOVÉ SETY appeared first on Promont.

prejsť na článok

Ako reagovať na prepad trhov? Chráňte svoje portfólio zlatom

Kto sa minulý rok viezol na vlne rastu akcií, môže byť spokojný. Rekordné zisky sme videli aj vo výpisoch z II. a III. piliera, hlavne v indexových a akciových fondoch. Dvojciferné výnosy sú prudko návykové pre každého, ale čo v čase, keď trhy padajú?

prejsť na článok

Investičné zlato aj v roku 2020 v centre záujmu investorov

Záver roku 2019 priniesol akciovým investorom výborné zhodnotenie. V decembri sa akciovým trhom darilo nadpriemerne, rizikový apetít investorov rástol a trh dosahoval neustále nové maximá hlavne na americkom trhu.

prejsť na článok

Ceny zlata klesajú z 2050 USD, keďže očakávania zníženia sadzieb sa vytrácajú.

Ceny zlata klesajú z 2050 USD, keďže očakávania zníženia sadzieb sa vytrácajú. Ceny zlata zaznamenali v pondelok novú vlnu výpredajov, keďže správa NFP a slabnúce očakávania zníženia sadzieb posilnili zelenú b

prejsť na článok