AKCIA ISOTRA

[ Spoločnosť ISOTRA a.s. pripravila pre svojich zákazníkov špeciálnu akciu na začiatok sezóny „VONKAJŠIE ŽALÚZIE ISOTRA 7 + 1 ZADARMO“. Bonus vonkajšia žalúzia zadarmo (ďalej len BONUS) je možné získať ku každej záväznej objednávke vonkajších žalúzií, ktorú potvrdí zákazník v sieti predajcov ISOTRA Partner alebo u predajcov spoločnosti ISOTRA a.s. a to v termíne od 3. 4. 2024 do 30. 4. 2024. Akcia sa vzťahuje na nasledujúce produkty: Vonkajšie žalúzie Cetta 65, 80, Flexi; Zetta 70, 90; Setta 65, 90. BONUS je možné získať na základe nasledujúcich pravidiel: Zákazník záväzne objedná vonkajšie žalúzie v termíne trvania akcie. Zákazník záväzne objedná vonkajšie žalúzie v sieti predajcov ISOTRA Partner alebo u predajcov spoločnosti ISOTRA a.s. Vždy platí princíp akcie 7 + 1 zadarmo, tzn. pokiaľ zákazník objedná 8 vonkajších žalúzií, má 1 zadarmo, pokiaľ objedná 16 žalúzií, má 2 zadarmo atď. Maximálny počet vonkajších žalúzií na jednu objednávku je 40 ks, tzn. že zákazník môže získať maximálne 5 ks vonkajších žalúzií zadarmo na danú objednávku. Vždy platí, že BONUS sa vzťahuje na vonkajšiu žalúziu/žalúzie s najmenšou plochou m2. Vždy platí, že BONUS sa vzťahuje na motorické prevedenie vonkajšej žalúzie/žalúzií s motormi BASIC alebo SOMFY. Nevyhnutnou podmienkou získania BONUSU je vygenerovanie unikátneho kódu na: https://konfigurator.isotra.sk/vonkajsie-zaluzie Na týchto stránkach si zákazník nakonfiguruje vonkajšie žalúzie. Pred odoslaním nezáväzného dopytu, v poslednom kroku konfigurácie, bude mať zákazník možnosť vygenerovať unikátny kód na získanie BONUSU. Po získaní unikátneho kódu sa automaticky prepočíta celková cena za vonkajšie žalúzie. Cena je uvedená vrátane DPH a bez montáže. Po odoslaní nezáväzného dopytu obdrží zákazník e-mail so zhrnutím konfigurácie žalúzií, vrátane unikátneho kódu pre spätnú kontrolu. Do 24 hodín bude zákazník kontaktovaný obchodným partnerom spoločnosti ISOTRA a.s., ktorý dohodne zadanú konfiguráciu, vymeranie, montáž a vytvorí finálnu objednávku. A VY sa potom už môžete tešiť na svoje nové vonkajšie žalúzie, ktoré dokrášlia kúzlo Vášho domova. Podrobné pravidlá akcie The post AKCIA ISOTRA appeared first on Rolam | Keď v tom máte jasno.

prejsť na článok

Bonus screenová roleta zadarmo

[ngg src=galleries ids=3 display=basic_thumbnail thumbnail_crop=0 maximum_entity_count=500]Bonus screenová roleta zadarmo (ďalej len BONUS) je možné získať ku každej záväznej objednávke pergoly ARTOSI, ktorú potvrdí zákazník v sieti predajcov ISOTRA Partn

prejsť na článok

AKCIA 1+1 → OBJVATE NA VYBRANÉ KÚSKY na Moebelix.sk

Akcia 1+1 tovar zdarma na e-shope Moebelix.sk platí len na vybraný tovar. Využiť akciu The post AKCIA 1+1 → OBJVATE NA VYBRANÉ KÚSKY na Moebelix.sk appeared first on PromoKod.sk.

prejsť na článok

Akcia na august na salóne

Akcia na august pre všetky zákazníčky v našom kaderníckom salóne Dária Exclusive. Pripravili sme si na mesiac august 2022 špeciálnu letnú akciu akciu ku každému farbeniu vlasov dostane klientka cestovné balenie 60ml laku na vlasy Redken Áno len tak ako d

prejsť na článok

VIANOČNÁ AKCIA

  Vážení zákazníci, pripravili sme pre Vás VIANOČNÚ AKCIU, kde máte možnosť získať ZDARMA  - TANCUJÚCI VIANOČNÝ STROMČEK. Podmienkou získania vianočného darčeka je nákup tovaru v našom e-shope nad € 150 vrátane DPH. Akcia je platná od 15.11. do 21.

prejsť na článok

Zľavová akcia - BLACK FRIDAY - zľava 13% na všetko, vrátane už zľavneného

Black Friday na Dekorhome je konečne tu! Máme pre vás mrazivú zľavu 13% na všetok, aj už zľavnený sortiment! Akcia BLACK FRIDAY zľavy prebieha už od štvrtka 24.11.2022 a iba do nedele 27.11.2022, tak rozhodne neváhajte! ...ČÍTAŤ ĎALEJ »

prejsť na článok