Aké košele musíte mať?

Pre život potrebujete bielu, čiernu a modrú košeľu. Biela pánska košeľa sa hodí pre všetky spoločenské udalosti. Tmavú pánsku košeľu oblečte na večernú párty. Modrá košeľa je najčastejšou farbou v zamestnani. Kvalitné spoločenské košele potrebuje každý muž.

prejsť na článok

Parametre spoločenskej pánskej košele

Golier pánskej spoločenskej košele vytvára celkový dojem tejto košele. Náprsné vrecko pánskej košele je nevhodné u spoločenskej košele a prijateľná u pánskej košele do kancelárie. Dlhý rukáv pánskej košele Slim pevne obopína paže.

prejsť na článok

Najobľúbenejšie značky pánskych košieľ

K cenovo dostupným patrí košele A.M.J. Košele Blažek sa nachádzajú vo vyšších cenových poschodiach. Košele Janek možno zakúpiť v nezávislých kamenných obchodoch. Z Nemecka sa dovážajú košele Olymp a Eterna. Luxusné košele GANT, Tommy Hilfiger k dostaniu v

prejsť na článok

Aký typ košele zvoliť

Ako si vybrať správnu farbu, vzor a strih pánskej košele. Pánske spoločenské košele a casual košele sú k dostaniu v mnohých štýloch, vzoroch a farbách. Voľba druhu pánskej košele by mala zohľadniť Váš osobitý štýl a pracovné prostredie, v ktorom sa pohybu

prejsť na článok

Materiály a typy látok pánskej košele

Bavlna na pánske košele je najvhodnejší prírodný materiál. Čím vyššia hustota tkania, tým kvalitnejší látka na košele. Medzi najkvalitnejšie materiály na pánske košele patrí oxford, herringbone, keper, popelín. Najlepšie pánske košele sú z jemných nití.

prejsť na článok

Pánske košele na štyri ročné obdobia

Pánske košele na štyri ročné obdobia. Pánske košele na jar vo svetlých odtieňoch fialkovej, ružovej a s prúžkom na bielom podklade. Pánske košele na leto s dlhým rukávom z jemnej bavlny pripomínajúce hodváb. Na jeseň pánske košele v sýtych farbách.

prejsť na článok