Predstavujeme Vám jednotlivé druhy strukovín, ich význam pre naše telo a spôsoby, akými ich môžme zaradiť do nášho jedálnička.
Chcete znížiť riziko rakoviny hrubého čreva? Jedzte fazuľu!
prejsť na článokPríspevok Využitie správnych zdrojov zobrazený najskôr prepriemysel.sk.
prejsť na článokAko spestriť svoje recepty a zakomponovať do nich jedlý hmyz? Recept: Hovädzie plátky na hubách s larvami múčiara obyčajného Príspevok Využitie jedlého hmyzu v gastronómii je zobrazený ako prvý na WhizBe.
Matejáková L., Štefánková E., Plž A. Využitie 3D skenovania na Klinike detskej chirurgie a v Neurocentre NÚDCH. Simanov 19. deň detskej chirurgie, Bratislava, 16. december 2022. The post Využitie 3D skenovania na Klinike detskej chirurgie a v Neurocentre
prejsť na článokOvocie Asi najjednoduchším spôsobom, ako si vyrobiť veľmi nenáročné, ale efektné a estetické ozdoby, je vysušené ovocie nakrájané na kolieska. Na výrobu vám najlepšie poslúžia pomaranče, mandarínky a jablká. Vysušte ich priamo na radiátore, alebo voľ