Ako a prečo jesť papáju

Papája je chutné a zdravé subtropické ovocie, ktoré ste už určite videli aj na pultoch slovenských obchodov. Ak ste ho doteraz neochutnali len preto, že ste nevedeli ako na to, prišiel čas :) to napraviť.

prejsť na článok

Ako a prečo jesť karambolu?

Karambola je pre svoj atraktívny tvar a nápadnú farbu v regáloch našich obchodov doslova neprehliadnuteľná. Ak ste si kládli otázku ako a prečo karambolu jesť, máme pre vás pár tipov.

prejsť na článok

Prečo si nájsť čas na raňajky?

V dnešnej dobe si ľudia hľadajú množstvo výhovoriek, prečo neraňajkovať. Buď sa ako každý druhý ponáhľajú do práce, alebo si povedia, že chcú chudnúť. Tretím dôvodom je, že im jednoducho ráno nechutí jesť.

prejsť na článok

Prečo a ako variť brokolicu

Brokolica sa postupne začína stávať bežnou ingredienciou na tanieroch mnohých Slovákov. A to je len dobre! Prečo jesť brokolicu a ako ju variť, aby sme z nej vyťažili čo najviac jej výhod?

prejsť na článok

Prečo jesť figy?

Figy – sladké, šťavnaté, plné vitamínov a minerálov. Dodávajú nám energiu a povzbudzujú organizmus.

prejsť na článok

Jesť zdravo znamená jesť pravidelne

Zdravé stravovanie nie je len o kvalitných (priemyselne neupravovaných) potravinách, ale aj o pravidelnosti v stravovaní. Pravidelné stravovanie umožňuje rozdeliť celodennú dávku energie a cenných látok do podoby pravidelných prísunov. To pomáha organizmu

prejsť na článok