Papája je chutné a zdravé subtropické ovocie, ktoré ste už určite videli aj na pultoch slovenských obchodov. Ak ste ho doteraz neochutnali len preto, že ste nevedeli ako na to, prišiel čas :) to napraviť.
Karambola je pre svoj atraktívny tvar a nápadnú farbu v regáloch našich obchodov doslova neprehliadnuteľná. Ak ste si kládli otázku ako a prečo karambolu jesť, máme pre vás pár tipov.
prejsť na článokV dnešnej dobe si ľudia hľadajú množstvo výhovoriek, prečo neraňajkovať. Buď sa ako každý druhý ponáhľajú do práce, alebo si povedia, že chcú chudnúť. Tretím dôvodom je, že im jednoducho ráno nechutí jesť.
prejsť na článokBrokolica sa postupne začína stávať bežnou ingredienciou na tanieroch mnohých Slovákov. A to je len dobre! Prečo jesť brokolicu a ako ju variť, aby sme z nej vyťažili čo najviac jej výhod?
prejsť na článokFigy – sladké, šťavnaté, plné vitamínov a minerálov. Dodávajú nám energiu a povzbudzujú organizmus.
prejsť na článokZdravé stravovanie nie je len o kvalitných (priemyselne neupravovaných) potravinách, ale aj o pravidelnosti v stravovaní. Pravidelné stravovanie umožňuje rozdeliť celodennú dávku energie a cenných látok do podoby pravidelných prísunov. To pomáha organizmu
prejsť na článok