Ako dlho v skutočnosti trvala doba vikingov? Odpoveď ťa možno prekvapí

Doba vikingov, často nazývaná aj vikingská éra, predstavuje obdobie v európskej histórii plné dobrodružstva, objavovania a konfliktov. Začala koncom 8. The post Ako dlho v skutočnosti trvala doba vikingov? Odpoveď ťa možno prekvapí appeared first on somviking.sk.

prejsť na článok

Chlpatí králi lesa: Aký význam mali medvede pre vikingov?

Medveď bol pre vikingov významným symbolom sily, odvahy a odporu voči nepriateľom. V niektorých príbehoch a mýtoch sa medveď často The post Chlpatí králi lesa: Aký význam mali medvede pre vikingov? appeared first on somviking.sk.

prejsť na článok

3 volebné výzvy pre Progresívne Slovensko: Blíži sa doba progresívcov?

Predčasné voľby v 2023 priali strane Progresívne Slovensko. Termín volieb, rozdrobená konkurencia, ale aj nálada spoločnosti po viacerých krízach. Ako ďalej? Príspevok 3 volebné výzvy pre Progresívne Slovensko: Blíži sa doba progresívcov? je zobrazený ako

prejsť na článok

Teória hier v slovenskej politike

Slovenskú politiku ako systém nezmeníme. Prestaňme sa o to pokúšať. Cesta von existuje. Odpoveď je v našej bubline, nie mimo nej. Odpoveď má teória hier. Príspevok Teória hier v slovenskej politike je zobrazený ako prvý na OPolitike.

prejsť na článok

Poznáme recept na zdravú a krásnu pleť aj v zime

Predtým, ako vyrazíme z domu do studenej zimy si dáme poriadne záležať na tom, aby sme sa teplo naobliekali. Navrstvíme oblečenie, natiahneme hrubý kabát alebo zateplenú bundu, obujeme si teplučké čižmy no a, samozrejme, zakončíme to čiapkou a rukavicami.

prejsť na článok

Ako kombinovať farbu nechtov s outfitom: Štýlový sprievodca

Dobrý deň, milé čítateľky, vitajte v ďalšej sekcii nášho blogu. Dnes sa budeme venovať téme, ktorá sa môže zdať na prvý pohľad možno trochu menej dôležitá, ale v skutočnosti má obrovský význam pre celkový dojem z nášho outfitu. Áno, hovoríme o kombinácii

prejsť na článok