Ako dojebať dobrý projekt

Mojim obľúbeným spôsobom prokrastinácie je takmer určite vymýšľanie nových činností – napríklad založenie si vlastnej domény presne v dobe, keď sa potrebujem venovať diplomovke, alebo odštartovanie stand-upovej fan page, keď sa potrebujem venovať doméne, ktorá dva roky len tak stojí. Je to omnoho lepšie ako 9gag alebo Facebučenie. Pretože to človeku dáva pocit, aký je [] The post Ako dojebať dobrý projekt appeared first on Martin Hatala.

prejsť na článok

Projekt: FORCE

Projekt: FORCE SF BOATS Renovácia motorového člnu King Craft Fotky z renovácie: The post Projekt: FORCE appeared first on SF BOATS.

prejsť na článok

Projekt: Albastar 430

Projekt: Albastar 430 SF BOATS Renovácia nafukovacieho člnu Albastar 430 Fotky z renovácie: The post Projekt: Albastar 430 appeared first on SF BOATS.

prejsť na článok

Projekt: CALIMERO

Projekt: CALIMERO SF BOATS Renovácia motorového člnu CALIMERO Fotky z Renovácie: The post Projekt: CALIMERO appeared first on SF BOATS.

prejsť na článok

Náš projekt BOHATYOTEC.SK návštevnosť, možnosti inzercie a čo ďalej?

Koncom roku 2014 sme spustili náš projekt BOHATYOTEC.SK online magazín, ktorý ma za úlohu popularizovať finančnú gramotnosť, biznis, investovanie alebo MLM. Ubehol už nejaký čas a my teda môžme začať vyhodnocovať a prijať prvé stanovisko ako ďalej. Proj

prejsť na článok

Projekt: Zodiac Futura MK3

Projekt: Zodiac Futura MK3 SF BOATS Renovácia nafukovacieho člna Zodiac Futura MK3 Fotky z renovácie: The post Projekt: Zodiac Futura MK3 appeared first on SF BOATS.

prejsť na článok