Ako elegantne kombinovať pánske tašky?

Pánske tašky sú nielen praktickým doplnkom, ale aj výrazným prvkom osobného štýlu.

prejsť na článok

Pánska móda na Kabelka.sk

Pánske tašky Pánske kožené tašky sú významným doplnkom každého moderného muža. Ak hľadáte praktickú, štýlovú a odolnú tašku na cesty, do práce alebo na výlet, značka Poyem Vám ponúka širokú škálu možností. Poyem je značka, ktorá sa zameriava na výro

prejsť na článok

Ako kúpiť kvallitné pánske košele - Luxusné košele SmartMen

Poradime, ako kúpiť kvalitnu košeľu pre muža. Luxusné pánske košele jedine zo 100% bavlny a priamo od výrobcu. Bežným doplnkom spoločenských pánskych košieľ je kravata z hodvábu a elegantné manžetové gombíky.

prejsť na článok

Pánske košele na štyri ročné obdobia

Pánske košele na štyri ročné obdobia. Pánske košele na jar vo svetlých odtieňoch fialkovej, ružovej a s prúžkom na bielom podklade. Pánske košele na leto s dlhým rukávom z jemnej bavlny pripomínajúce hodváb. Na jeseň pánske košele v sýtych farbách.

prejsť na článok

Pánske oblečenie - rifle, tepláky, tričká, bundy, ktoré inde nekúpiš!

Pánske oblečenie - rifle, tepláky, tričká, bundy, ktoré inde nekúpiš! Nároky mužov na módne oblečenie sú často vyššie, ako očakávanie ženy. Prinášame vám preto atraktívnu kolekciu módneho tovaru pre muža. Ak chcete byť úspešný a výnimočný, musí byť Váš ou

prejsť na článok

Materiály a typy látok pánskej košele

Bavlna na pánske košele je najvhodnejší prírodný materiál. Čím vyššia hustota tkania, tým kvalitnejší látka na košele. Medzi najkvalitnejšie materiály na pánske košele patrí oxford, herringbone, keper, popelín. Najlepšie pánske košele sú z jemných nití.

prejsť na článok