Ako legislatívne správne urobiť výberové konanie v škole a školskom zariadení

Obsah webinára je zameraný na prípravu a postup výberového konania na obsadenie miesta vedúceho zamestnanca školy, školského zariadenia v súlade s platnou legislatívou. Riaditeľa vymenúva na dobu funkčného obdobia a odvoláva zriaďovateľ školy alebo zriaďovateľ školského zariadenia na základe výsledkov výberového konania, ktoré uskutočňuje rada školy.

prejsť na článok

Bezpečnosť v ŠKD

Bezpečnosť v ŠKDV školskom klube detí sme sa s príslušníkom polície rozprávali o prevencii násilia a o tom, ako sa v škole cítiť bezpečne. Pripomenuli sme si aj pravidlá cestnej premávky. Aby aj naša cesta ku škole bola bez nehody.

prejsť na článok

DOD v EBG Brezno

DOD v EBG BreznoDňa 27.10.2022 sa naše žiačky zúčastnili na Októberfeste, ktorý sa konal na Súkromnej strednej pedagogickej škole EBG v Brezne. Študenti tejto školy mali pre žiakov pripravený zaujímavý program a rôzne pestré aktivity, podujatie bolo spoj

prejsť na článok

Plavecký výcvik Tomášikova

Aj v tomto školskom roku sa naši žiaci 1. stupňa zúčastnili plaveckého kurzu. [See image gallery at www.borodacova.sk]

prejsť na článok

Hravé športovanie 14

Aj takto sa to dá. Vonka prší, fúka vietor a my opäť hravo športujeme v školskom klube detí. Aj zábava aj dynamické cvičenie na rebríku aj spolupráca.

prejsť na článok

TRÉNERI V ŠKOLE – PROGRAM MINISTERSTVA ŠKOLSTVA

Realizuje sa v triedach 1.a 2. ročníka počas štandardnej vyučovacej hodiny Telesnej a športovej prípravy. Pohybové aktivity sú veľmi pestré. Príspevok TRÉNERI V ŠKOLE – PROGRAM MINISTERSTVA ŠKOLSTVA je zobrazený ako prvý na Pri Kríži.

prejsť na článok