Štatistické údaje o plytvaní jedlom vás dozaista nepotešia, či skôr nahnevajú, ak ste čo i len trochu zástancom neplytvania. Podľa agentúry na ochranu životného prostredia je 21,6% toho, čo sa nachádza na komunálnych skládkach odpadu jedlo, pričom jeho hm
V predchádzajúcom článku Ako neplytvať jedlom sme ako jedno z riešení uviedli správne skladovanie potravín. Nie vždy vieme, ako potraviny správne uskladniť, a tak zbytočne plytváme jedlom a aj prichádzame o peniaze. Na nasledujúcich riadkoch by sme vám ch
prejsť na článokV tomto období rozšírených chrípok a prechladnutí je dobré dbať nielen na vhodné oblečenie a pravidelné vetranie, ale aj na to, čo jete. Pomôžte jedlom svojej imunite a zaraďte do svojho denného jedálnička aspoň niektoré z týchto jedál a nápojov.
prejsť na článokKoľko jedla týždenne vyhodíte? Výrobky po záručnej dobe, zhnité ovocie či obyčajné nedojedené zvyšky z obedov. Zrejme budete prekvapení, no na jedného Slováka pripadne denne pol kila vyhodeného jedla. Spolu je to ročne 991 000 ton potravín.
prejsť na článokDobré ráno začína dobrým jedlom! Raňajky sú kľúčovým momentom pre nastavenie tónu pre celý deň. V tomto článku sa pozrieme na niekoľko jednoduchých a zdravých receptov, ktoré vám poskytnú potrebnú energiu a živiny na plnohodnotný a radostný deň.
Domácnosť – Ako ušetriť Ceny potravín stúpajú do astronomických výšok, no napriek tomu ich vo veľkom nachádzame v nádobách na zmesový komunálny odpad. Na základe fyzických analýz odpadov vieme, že až 40 percent zo zmesového odpadu tvorí kuchynský biolog
prejsť na článok