Ako odomknúť zamrznutý zámok?

Zimné noci prinášajú vodičom rôzne nemilé prekvapenia. Od nutnosti odhrnúť sneh, ktorí v noci nasnežil, či oškrabať čelné sklo od silnej námrazy alebo až rozmraziť zamrznutý zámok. Niekedy môžeme tiež bojovať so zámkami dverí chalúp a chát, alebo s visiacimi zámkami kôlni a pivníc. Aký je najúčinnejší spôsob ich odomknutia?

prejsť na článok

[Video] Zamrznutý Raj

Cez leto je Slovenský raj vyhľadávané miesto turistov, pretože sa tu nachádza nádherná príroda s roklinami a vodopádmi. Cez zimu, keď zamrzne voda vo vodopádoch, sa mení na raj pre horolezcov. Viac informácií o zimnej turistike v Slovenskom raj nájdete n

prejsť na článok

Axa Defender

Zámok Axa Defender je kvalitný zámok na rám, ktorý nielen blokuje koleso, ale umožňuje aj uzamknutie bicykla o pevný objekt. Zámok sa pripevňuje k rámu bicykla buď priamo, alebo pomocou špeciálnej montážnej súpravy.

prejsť na článok

Zámok riadidiel

Zámok riadidiel blokuje voľné otáčanie riadidiel, napríklad keď bicykel je zaparkovaný. Túto funkciu oceníte aj vtedy, keď prevážate ťažší náklad na prednom nosiči.

prejsť na článok

Ako odomknúť C-3PO na 7* v SWGOH

Legendárne eventy v SWGOH nás vedia pripraviť o nervy, najmä ak to treba skúšat dokola a dokola bez akéjkoľvek nádeje. Pozrite si návod, ako odomknúť C-3PO pomocou ewokov, ako nastaviť mody a prípadne, ako voliť taktiku a prečo sú jednotlivé postavy dôlež

prejsť na článok

Visiaci zámok s tesnením proti zatekaniu dažďovej vody

Možno ste nevedeli o existencii tohto užitočného komponentu kovania v našej ponuke – obrázok/náhľad The post Visiaci zámok s tesnením proti zatekaniu dažďovej vody appeared first on Hasta.

prejsť na článok