Ako odstrániť pleseň zo steny rýchlo a účinne

Pleseň na sten ch nie je len estetick probl m, ale aj zdravotn riziko pre v s a va u rodinu. Vlhkosť a nedostatočn vetranie m žu vytvoriť ide lne podmienky pre jej vznik, čo vedie k nepr jemn m z pachom a možn m alergick m reakci m. V tomto čl nku sa dozviete, ako sa plesne r chlo a činne zbaviť a pred sť jej op tovn mu v skytu. Pleseň sa najčastej ie objavuje v miestnostiach s vysokou... ZdrojPríspevok Ako odstrániť pleseň zo steny rýchlo a účinne je zobrazený ako prvý na Bez hmyzu SK.

prejsť na článok

Odlupujúci sa náter fasády ponúkame riešenie

Odlupujúci sa náter fasády na bytovom dome v Spišskej Novej Vsi Naši zákazníci sa na nás obracajú s rôznymi otázkami. Zaujíma ich napríklad ako vyčistiť fasádu od lastovičiek, či je ich fasáda napadnutá plesňou prípadne ako vyčistiť zateplenú fasádu. Obyv

prejsť na článok

Parné čistenie znečistených povrchov

Parné čistenie znečistených povrchov  je metóda čistenia, ktorá využíva vysokotlakovú paru na odstraňovanie špiny, mastnoty a nečistôt z rôznych povrchov. Táto metóda používa vodu, ktorá je zahriata na veľmi vysokú teplotu a vytvára paru, ktorá sa potom v

prejsť na článok

Obývacie steny

The post Obývacie steny appeared first on Paldoor.

prejsť na článok

Otázka - Pleseň v rohoch (Domácnosť a bývanie )

mooro: Máte nejaký typ ako sa zbaviť plesne v byte? Snažíme sa vetrať pravidelně ale vyzerá to tak že jedna strana je stále akoby vlhká. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Užitočné rady s ktorými dokážete ovládnuť svoj nenásytný žalúdok

Ste neustále posadnutí myšlienkou na chutné a výborne vyzerajúce jedlo? My vám s tým dokážeme pomôcť. Poznáme potraviny, ktoré rýchlo a účinne umlčia váš žalúdok. Neveríte? Presvedčte sa o tom sami.

prejsť na článok