Dezerty často vyžadujú použitie rozpustenej čokolády. Je potrebná na ganache, krém, cesto a jednoducho na zdobenie hotových dezertov. Existuje mnoho spôsobov, ako roztopiť čokoládu: zohriať v mikrovlnnej rúre, roztopiť v hrnci na miernom ohni a podobne. Každý používa metódu, ktorá sa mu najviac páči. Hlavnou požiadavkou je neprehriať čokoládu, inak sa nenávratne zrazí (vytvoria sa hrudky, ktoré sa nedajú rozmiešať do homogénnej hmoty) a zabrániť vniknutiu vlhkosti do čokolády. Pre mňa najjednoduchší spôsob je nasledujúci. Čokoládu nalámeme na rovnaké kúsky. Umiestnite ho do malého vrecka. Jednorazové vrecúška fungujú skvele. Nájdite si vhodnú nádobu (do ktorej sa vrecko s rezervou zmestí. Vhodné je použiť vysoké úzke misky napr. z mixéra. Nalejte do nej horúcu vodu (50-60 stupňov). Opatrne vložte vrecko čokolády do horúcej vody. Uistite sa, že „chvost“ vrecka neklesne pod vodu, inak sa do čokolády dostane vlhkosť a pokazí ju. Čokoládu namočte do vody na 3 až 10 minút. Všetko závisí od teploty vody a množstva čokolády (a tiež veľkosti kúskov). Väčšinou ho každé 3 minúty vyberiem a vo vrecúšku trochu prehnem to preto, aby neroztopené kúsky zmenili svoju polohu a dotýkali sa horúcej vody (samozrejme vo vnútri vrecúška). To je všetko, vyberte vrecko, utrite uterákom (nepotrebujeme vodu). Odrežte koniec vrecka. Ak zdobíte, odrežte len trochu, aby ste vytvorili niekoľko milimetrovú dieru. Ak do cesta alebo misky nalejete čokoládu, odrežte 1-1,5 cm. Metóda je veľmi jednoduchá. V tomto prípade nie je možné prehriať čokoládu, je vhodné výslednú zmes dávkovať, nevzniká špinavý riad a zložité štruktúry (ako pri vodnom kúpeli) a navyše nepoužitá čokoláda môže zostať vo vrecúšku a používať neskôr (v tomto prípade bude potrebné výlevku zabaliť, aby čokoláda nevytiekla). Veľmi by ma potešilo keby ste dali vedieť na našich sociálnych sieťach, či sa Vám článok páčil a hlavne či ste o tom vedeli vôbec . ODKAZ NA FACEBOOK TUODKAZ NA INSTRAGRAM TU PRE VIAC RECEPTOV, INŠPIRÁCIÍ SA PRIDAJTE K NÁM DO SKUPINY. TEŠÍME SA NA VÁS <3 KLIKNI SEM AK SA CHCEŠ K NÁM PRIDAŤ Príspevok Ako rýchlo a jednoducho roztopiť čokoládu je zobrazený ako prvý na ANNACAKESTUDIO.com.
Ahojte Pripravili sme pre vás ten najrýchlejší recept, aký existuje. Potrebujete len minimum surovín a zvládne to naozaj každý. Kde môžete sledovať naše živé vysielania? ↓ Živé vysielania prebiehajú tu. Stačí kliknúť tu Pustíme sa do toho
prejsť na článokCeny za kontrolu originality sú rôzne, je to z dôvodu, že každé kontrolné pracovisko si nastavuje vlastnú výšku marže na jednej vykonanej kontrole originality. Naše heslo znie Rýchlo-Lacno-Jednoducho a je zrejmé, že naše ceny sú nastavené tak, aby bol v p
prejsť na článokAhojte Každý utorok sa vidíme o 20:00 na živom vysielaní. Vždy sa na Vás veľmi tešíme. V prípade ak máte nápad po čom túžite, aby sme na živom vysielaní spravili stačí napísať správu a ak sa bude dať časovo tak vyrobíme čo si želáte. Živé vysielania preb
prejsť na článokManikúra na jeseň 2023 sľubuje veľa vzrušujúcich trendov, vďaka ktorým budú vaše nechty módne a štýlové počas celej sezóny. Prvým trendom, ktorý si na jeseň získal srdcia mnohých milovníkov manikúry sú Choco Nails. Tento sýto hnedý odtieň pripomínajúci gu
prejsť na článokAtmosféra je na svadbe hneď po mladomanželoch to najdôležitejšie. Vytvoríte ju aj jemnou výzdobou, napríklad v podobe svetelných reťazí ozdobených tylom alebo organzou. Budete potrebovať iba priesvitnú látku, LED svetielka (ideálne na baterky, aby ste ich
prejsť na článok