Ako sa obliecť na maturitný ples - rady pre mužov

Maturitný ples chápeme ako zvláštnu disciplínu klasických sezónnych plesov. Výnimočnosť maturitného spočíva vo skladbe návštevníkov, ktoré môžeme rozlíšiť do niekoľkých skupín. Maturanti, spolužiaci, rodičia a starí rodičia, ostatní návštevníci. Na každú skupinu môžeme mať trošku odlišné požiadavky na ich dress code.

prejsť na článok

Ako sa obliecť na ples - návod pre mužov

Idete na ples a neviete, čo si obliecť? Nie ste v tom sami. V súčasnej dobe získavame čoraz viac podobných otázok. Poradíme mužom, ako sa správne obliecť na ples a čo si určite nebrať. Z pánskeho oblečenia na ples nerobíme žiadnu vedu. Koľkokrát ste boli

prejsť na článok

Na maturitný ples - Ako sa oblečie muž?

Maturitný ples sa blíži, tak čo s tým? Poradíme, čo si vziať na seba podľa etikety a zostať cool. Tmavý jednofarebný pánsky oblek je povinným dress codom. Nemusí byť nutne čierny. Nebojte sa vložiť do náprsného vrecka saka vreckovku.

prejsť na článok

Ako sa obliecť na ples?

Plesová sezóna sa blíži. V čom vyrazíte na tanečný parket?

prejsť na článok

Svadba: Ako sa obliecť

Vyrážate na svadbu kamarátke, kolegyni, alebo niekomu z rodiny? Alebo ste dokonca boli natoľko poctení, že idete za svedka? Tak to už iste premýšľate, ako sa obliecť, aby ste zažiarili. Prečítajte si rady & tipy.

prejsť na článok

Plesové šaty

Opäť začína plesová sezóna, ale namiesto toho aby ste sa tešili na vynikajúcu zábavu, máte skôr dilemu, čo si obliecť. Najprv si pozorne prečítajte pozvánku, na aký ples sa vlastne chystáte vyraziť. Podľa toho vás čaká už len správny výber šiat. Nie je to

prejsť na článok