Ako sa perie školský batoh? Neperie! Dá sa teda nejako vyčistiť?

Čistý a udržiavaný školský batoh je lepší než zanedbaný a špinavý. Zvlášť, keď vám pri vyberaní a balení školských pomôcok ten batoh pravidelne pristáva na jedálenskom stole či v posteli v detskej izbe. Školský batoh je jednou z najužitočnejších školských pomôcok, takmer denne v záprahu. Pre školáka je dôležitý rovnako,ako pre maminku kabelka. Je to predmet, ktorý si žije svojim vlastným životom. A že je v ňom niekedy viac života, než by sme si ako rodičia predstavovali, to je fakt.

prejsť na článok

Ako sa zorientovať v ponuke aktoviek a batohov pre prváčikov?

Bez ohľadu na to, aký je práve deňči mesiac, školský rok sa blíži vždy. Pokiaľ sa vám nechce nakupovať školský batoh alebo aktovku s veľkým predstihom, urobte si včas aspoň prehľad o tom, aké sú možnosti a čo je dôležité.

prejsť na článok

Videoseriál Lekár radí

Lekár radí, ako má zdravá a bezpečná aktovka či školský batoh vyzerať, na čo si dávať pri výbere pozor? 

prejsť na článok

Prečo je dobré na jar skontrolovať aktovky a školské batohy? Pretože už je to dávno!

Je polovica druhého polroka, už je to asi dávno, čo ste aktovku či školský batoh kupovali – možno aj rok alebo dva, či tri. Deti rastú rýchlo, v niektorých ročníkoch poskočia aj o desať centimetrov.

prejsť na článok

Aktovka alebo školský batoh? To je otázka, ktorá si žiada rozuzlenie!

Historicky je akosi dané, že pre prvú, druhú a niekedy i tretiu triedu sa zvolí aktovka a po zvyšok školskej dochádzky sa batohuje . Tomuto zvyku prispôsobujeme aj design a jednotlivé prvky našich výrobkov.

prejsť na článok

Zdravý batoh do školy

Zdravá školská aktovka alebo zdravý batoh do školy – čo si vyberiete?Výber správnej školskej aktovky alebo batohu do školy patrí k dôležitým rozhodnutiam, ktoré rodičia robia pred nástupom svojho dieťaťa (nielen) do prvej triedy. Aktovka alebo batoh majú

prejsť na článok