Ako sa žehlí pánska košeľa?

Je to nepopulárny názor, ale treba ho vysloviť. Správny gentleman vie nielen uviazať motýlik, ale aj vyžehliť košeľu. A ako teda správne žehliť košele?

prejsť na článok

Sveter a pánska košeľa

Farebný pánsky sveter doplní spoločenskú košeľu v chladných dňoch. Pastelové farby svetrov sú v móde. Pánska košeľa s kravatou vynikne vo svetri s lemom do písmena V. Ľahké pánske svetre sú vyrobené z vlny, bavlny a kašmíru.

prejsť na článok

Fialová košeľa a doplnky

Pánska košeľa fialová a fialová kravata sú alternatívou k bielej a modrej košeli. Svetlo fialová košeľa do obleku. Kockovaná košeľa fialová Casual k džínsom. Luxusná košeľa fialová biznis s fialovou kravatou do obleku. Fialová košeľa a fialová kravata.

prejsť na článok

Ružová košeľa a doplnky

Pánska spoločenská košeľa ružová do obleku. Ružová košeľa je moderná. Obľúbená modrá košeľa s ružovým vzorom. Muž v ružovej košeli dáva najavo svoje sebavedomie. Tmavý odtieň ružovej sa bežne pre pánske košele nepoužíva.

prejsť na článok

Golier pánskej košele

Kvalitná pánska košeľa sa pozná podľa podľa tvaru a životnosti goliera. Vysúvacie výstuže golierov pánskych košieľ predlžujú životnosť košieľ. Pánska košeľa SmartMen s výstužami goliera vyzerá stále skvele. Golier s kosticami tvorí nad uzlom kravaty pevnú

prejsť na článok

Červená košeľa a doplnky

Mimo pracovné prostredie je červená košeľa moderná. Pri pracovných schôdzkach voľte červenú farbu ako doplnok k serióznejším farbám bielej, modrej a čiernej. Najčastejší a najobľúbenejší farebnou kombináciou je modrá pánska košeľa a červená kravata.

prejsť na článok