Cukor poznáme prirodzený a pridaný. O rozdieloch medzi prírodným a pridaným cukrom si môžete prečítať v našom predchádzajúcom článku. Teraz si však povieme niečo o rôznych druhoch pridaných cukroch. Že biely cukor je zlo, to vieme už azda všetci. Často sa
Anatomicky správne podoprenie krčného zakrivenia chrbtice pri polohe na chrbte a udržanie rovnej krčnej chrbtice v súlade s osou tela na boku, a to bez tlakových bodov, to je rola vankúša. Aby ste to docielili, odporúčame zvážiť niekoľko základných faktor
prejsť na článokKaždý interiérový dizajnér vám povie, že závesy jednoducho robia izbu. Samozrejme, len vtedy ak je zvolený ten správny typ závesu. Vybrať naozaj dobrý záves sa môže zdať celkom zložité, poďme si preto prejsť zopár rád, ktoré vám tento výber uľahčia.
prejsť na článokBiely rafinovaný cukor možno zaradiť medzi najškodlivejšie potraviny na svete. Jeho umelé náhrady často so sebou prinášajú ďalšie možné riziká, a prírodné náhrady cukru sú sladké “tak trocha inak”. Brezový cukor je však v tomto smere výnimkou. Chutí podob
prejsť na článokVeľa ľudí už riešilo situáciu, kedy potrebovali kúpiť do domu nový kotol. A veľa ľudí je pred týmto výberom práve dnes. Pokiaľ ste jeden z nich, možno vám práve naša séria článkov pomôže vybrať si ten správny typ kotla. V prvom rade by ste si mali ujasniť
prejsť na článokCukor – milovaný aj nenávidený, potrebný aj nebezpečný. Medzi zvyšujúcou sa spotrebou cukru a nárastom civilizačných ochorení sa rysuje priama súvislosť. Téza „cukor je jed“ v posledných rokoch rezonovala internetovými diskusiami aj odbornou literatúrou..
prejsť na článok