Ako si vybrať vhodný projekt

Táto otázka je asi tá hneď druhá za výberom správneho pozemku. Zákazník sa musí v prvom rade pozerať na dostupnosť svojich financií, ktoré je schopný použiť na svoju budúcu nehnuteľnosť. Od toho sa následne bude odvíjať rozmer zrubu a jeho dispozičné riešenie. Priemerný rozmer zrubu alebo aj lepšie povedané zastavaná plocha, ktorý si najčastejšie zákazník praje je okolo 100m2. Klasický rozmer, či už do tvaru kocky, obdĺžnika alebo v poslednej dobe veľmi žiadaný L-kový tvar nehnuteľnosti. My osobne doporučujeme do tvaru L, keďže dokáže rozdeliť tú spálňovú časť od tej obývačkovej časti a to pri akomkoľvek rozmere zrubu. Taktiež nemôžem zabudnúť poznamenať, že drvivá časť objednávok pri zrubovom dome je na klasický dvojposchodový dom, pri čom za posledné roky pri murovaných stavbách a montovaných domoch určuje trend práve bungalow. Samotný skelet zrubu teda obvodové múry a krov je cenovo v takej istej hladine, či už pri dvojpodlažnom alebo jednopodlažnom zrube. V poslednom bode by som sa vrátil úplne na úvod a spomenul ešte raz ten pozemok, kde má váš budúci zrub stáť. Treba si uvedomiť, že zrubový dom ako taký je viac menej u nás nie tak často videný ako murovaný dom. Kto chce mať zrub ako z obrázku nech hľadá niečo pri vode, pri lese a dobrou dostupnosťou. Vtedy stavebné úrady aj rýchlejšie a bezproblémovo riešia vaše stavebné povolenia na vašu nehnuteľnosť. Tým pádom zase naopak, keď chcem stavať na klasickej ulici s murovanou zástavbou je niekedy pomalšie a ťažšie získať povolenie. Samozrejme netvrdím, že je to tak vždy! Každopádne v tejto dobe máme projektantov ,ktorý ponúkajú rôzne špičkové 3D návrhy, vizualizácie či už obrazkovou formou alebo nákladnejšia voľba je virtuálna prehliadka zrubu. Verím, že po prečítaní tohto mini článku aspoň trošku prispejeme k správnemu výberu projektu. Veď vo svojom sa nemáme cítiť dobre. Vo svojom iba najlepšie. The post Ako si vybrať vhodný projekt first appeared on Staviam zruby.The post Ako si vybrať vhodný projekt appeared first on Staviam zruby.

prejsť na článok

Ako vybrať projekt rodinného domu: katalógové alebo individuálne riešenia?

Všetky možnosti pre projekt rodinného domu, ktoré trh ponúka, poskytujú určité výhody aj nevýhody. Katalógové projekty rodinných domov ponúkajú lacnejšiu a rýchlejšiu variantu, avšak limitujú klientove individuálne predstavy a požiadavky. Na druhú stranu

prejsť na článok

Ako funguje projekt Leadgeneration?

Leadgeneration je najdlhšie fungujúci projekt Hyperie. Na starosti ho má business owner Marek, ktorý v tejto epizóde predstavil, ako ho s tímom rozvíjajú. Marek v krátkosti porozprával, o čom tento projekt je, v akých krajinách sú s Leadgeneration prítomn

prejsť na článok

Projekt Stolný tenis do škôl je vo finále!

Posledná osemnásta akcia pre ročník 2019/2020 sa konala 30.01.2020 v Rožňave. Projekt “Stolný tenis do škôl "Projekt Stolný tenis do škôl je vo finále!" Príspevok Projekt Stolný tenis do škôl je vo finále! zobrazený najskôr Projekt Stolný tenis do škôl.

prejsť na článok

Projekt Koľko lásky

Projekt "Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok"

prejsť na článok

Bungalov Dobrá Niva

Tento projekt investor využíva ako bungalov s možnosťou zobytnenia podkrovia. Dom je vhodný pre 4-6 člennú rodinu. The post Bungalov Dobrá Niva appeared first on Building Team.

prejsť na článok