Ako siať mak – úspešne a legálne

Mak je tradičná a zdravá slovenská potravina, ktorú si pomerne ľahko môžete dopestovať aj sami vo vlastnej záhradke. Výsev maku siateho však má svoje úskalia – nielen z hľadiska správnej agrotechniky, ale aj pokiaľ ide o zákony SR.

prejsť na článok

Príručka Legálna práca, legálne zamestnávanie

Národný inšpektorát práce pripravil v spolupráci s Európskym orgánom práce (ELA) preklad príručky Legálna práca, legálne zamestnávanie do ukrajinského jazyka. Táto príručka je zároveň súčasťou kampane NIP Pracuj legálne, pracuj bezpečne 2020-2021 a kampan

prejsť na článok

Čo siať a pestovať v novembri a decembri (nielen v záhrade)

Aj november a december prinášajú mnoho možností pre záhradkárov – vonku na záhrade, ale aj v interiéri vášho bytu či rodinného domu.

prejsť na článok

Ľudské telo

Telíčko je ako skrinka, v ktorej niečo ukrývam. No namiesto šiat a vecí, srdce, pľúca ja tam mám. Pľúcami ja dýcham rád, skús to aj ty, kamarát. Srdiečko si v tele bije a telíčko krásne žije.

prejsť na článok

Vieme, ako pivovary šetria na vašom pive/ Autorka: Radka Hrdinová

prebraté zo zdroja: hnonline.sk Ušetriť sa dá mnohými spôsobmi. Sú legálne, ale v reklamných materiáloch sa o nich nedočítate. Kto by chcel počuť, že sa do jeho piva sa namiesto sladu pridáva sirup a že ho v pivovare zľahčovali vodou, aby mali nižšie úč

prejsť na článok