Ako správne vybrať motorový olej - Stručne

1. Prvou zásadou pri výbere motorového oleja je riadiť sa pokynmi výrobcu automobilu, obsiahnutými v príručke u každého vozidla. Len výrobca motora (vozidla) môže zodpovedne povedať, ktorý olej je možné použiť. Prakticky žiadny výrobca neodporúča určitou značku oleja (odporuje to zákonom o hospodárskej súťaži v Európskej únii.) Výrobcovia (automobilov) odporúčajú oleje podľa tzv výkonnostných špecifikácii, napr API SH / CD, ACEA A3, VW 505.00, MB 229.1 a viskozitnej špecifikácia SAE, napr...

prejsť na článok

Opunciový olej a jeho cena

Opunciový olej je unikátny prírodný olej vyrobený z kaktusu opuncia. Čo stojí za jeho vyššou cenou v porovnaní s inými prírodnými olejmi? Mali ste už možnosť vyskúšať originálny opunciový olej zo semien kaktusu opuncia?

prejsť na článok

Aké účinky má arganový olej

Aké účinky má arganový olej a aký je jeho spôsob použitia? Zaujíma vás ako sa používa a účinkuje argánový olej, ktorý bol vyrobený a plnený priamo v Maroku?

prejsť na článok

Arganový olej, elixír krásy a zdravia priamo z Maroka

Poznáte prírodný olej, ktorý sa nazýva aj tekuté alebo marocké zlato? Je ním arganový olej, ktorý je vyrobený a plnený priamo v Maroku.

prejsť na článok

ARGANOVÝ OLEJ

Arganový olej na vlasy z Maroka do hloubky hydratuje a vyživuje Vaše vlasy, které zanechává neodolatelně jemné, hebké a lesklé. Arganový olej výrazně regeneruje poškozené a suché vlasy.

prejsť na článok