Ako začať tvoriť podporný priestor

Krátke video, ktoré ťa môže podporiť a ukázať ti aké otázky si môžeš položiť ešte pred tým ako začneš robiť zmeny v tvojom priestore. Dopraj si pre seba čas, odpovede máš sám v sebe. Potrebuješ vytvoriť svoj priestor alebo v ňom niečo zmeniť? A chceš aby ťa tento priestor podporoval v tvojom živote, aby si v ňom mohol/a rásť a tvoriť svoj vysnívaný život? Nevieš ani sám ako vôbec začať, kde začať, čo zmeniť Prvým krokom je zastaviť sa. Začni sa pýtať sám seba, čo vlastne skutočne potrebuješ, čo je pre teba dôležité. Ako sa chceš cítiť v priestore. Aké farby, materiály, štruktúry alebo tvary na teba pôsobia príjemne? Koľko času tráviš v jednotlivých miestnostiach? Je pre teba prioritou mať veľkú sedačku? alebo skôr priestranný úložný priestor? Pozri sa na všetky veci, ktoré ,,máš, zisti koľko potrebuješ úložného priestoru, či je možné ešte využiť nejakú časť v priestore ako možnosť pre ukladanie rôznych vecí. Kľúčom si ty, vieš najlepšie, čo potrebuješ vo svojom priestore len si dovoľ prejaviť samého seba, dopriať si čas na ujasnenie tvojej vízie aby si mohol/a tvoriť priestor v radosti. Samozrejme môžeš všetky veci konzultovať aj s priateľmi, odborníkmi Ale ak príde moment, že sa stratíš vo viacerých názoroch a myšlienkach, môžeš sa vždy zastaviť, keď nebudeš vedieť ako a zhlboka sa niekoľkokrát nadýchnuť, dopraj si čas pre seba so sebou a odpovede prídu. Budeš to cítiť, čo skutočne chceš, čo je pre teba aktuálne tá najlepšia možnosť alebo rozhodnutie. Prajem krásne tvorenie The post Ako začať tvoriť podporný priestor appeared first on Soul atelier.

prejsť na článok

prenájom iný komerčný objekt - Prenajmeme komplet zariadený samostatný priestor v BA1 v hoteli Park Inn momentalne označený ako L´Art (AR-028K-000128)

Prenajmeme komplet zariadený samostatný priestor v BA1 v hoteli Park Inn. Priestor je na prízemí s prístupom z Rázusovho nábrežia (momentálne označené ako L´Art). Uvedený priestor je momentálne kompletne zariadený. Pre lepšiu predstavu komplet fotky prie

prejsť na článok

Sťahovanie bez stresu: čo si postrážiť, kedy začať a čo musíte vedieť

Sťahovanie nemusí byť nočná mora. Pomôže troška plánovania, začať s predstihom 4 týždňov a vybrať si správne krabice na sťahovanie a ďalšie obaly. Náš článok vás sťahovaním bezpečne prevedie.

prejsť na článok

prenájom obchodné priestory - Nebytový priestor na prenájom o výmere 87m2, na Grosslingovej ulici s možnosťou rozšírenia o 14,5 m2 (AR-028K-000144)

PRIESTOR NA PRENÁJOM V CENTRE BA Prenajmeme veľký nebytový priestor v centre BA Staré mesto na Grosslingovej ulici, vysoké stropy, o výmere 87m2 s možnosťou rozšírenia ešte o 14,5m2. Priestor ma vlastne kúrenie,vodu, elektriku, vlastný vodomer. Vhodný

prejsť na článok

Ako začať podnikať sám, či s niekým? A s kým?

Zo série MANUÁL NA PODNIKANIE (Na čo všetko myslieť, než sa pustíte do vlastného biznisu) Čas čítania: 4 minúty Zistíte, že váš nápad je super, ale zdá sa vám, že sám/sama ho možno neurobíte. Máte sa s niekým spojiť? Spolumajiteľsky, alebo radšej niekoho

prejsť na článok

Vytvorte osobný priestor pre deti, ktorý bude rásť spolu s nimi

Deti akoby nám rástli priamo pred očami. Sledujeme ich životné míľniky a zmeny záľub i potrieb, ktoré nám pripomínajú potrebu vytvoriť zdravý a praktický priestor, v ktorom sa naše ratolesti môžu rozvíjať.

prejsť na článok