Akustická gitara VGS Acoustic Selection Mistral Natural Satin

VGS V-1 akustická gitara s masívnou hornou smrekovou doskou Spodná doska a luby mahagón, krémové lemovanie Krk - mahagón, hmatník a kobylka - palisander 1 Gig Bag s 5mm penovou výsteľkou 1 sada strún Fire & Stone, Premium Coated 80/20 ovinuté, bronz 1 automatická VGS IT-10 ladička zo vstupom a vstavaným mikrofónom „VGS“ koncept tejto značky je osvedčením techniky, tradičnej stavby, ktorá je kombináciou inovatívneho a moderného designu. Precízne se dbá na výber a používané materiály, ako aj na ich spracovanie a v neposlednom rade i na samotný ozev a zvuk nástrojov, kde se riadime pravidlom, že zkuk nemusí byť drahý.

prejsť na článok

Akustická gitara SW201N

Akustická gitara typu Dreadnought. Vrchná doska, spodná doska a luby lipa, krk javor, hmatník a kobylka morený javor. Farba prírodná.

prejsť na článok

Akustická gitara SW201BK

Akustická gitara typu Dreadnought. Vrchná doska, spodná doska a luby lipa, krk javor, hmatník a kobylka morený javor. Farba čierna.

prejsť na článok

Akustická gitara SW201SB

Akustická gitara typu Dreadnought. Vrchná doska, spodná doska a luby lipa, krk javor, hmatník a kobylka morený javor. Farba sunburst.

prejsť na článok

Akustická gitara SW203N

Akustická gitara typu Dreadnought. Vrchná doska, spodná doska a luby lipa, krk javor, hmatník a kobylka morený javor, mechanika die-časť čierna. Farba prírodná.

prejsť na článok

Akustická gitara SW203SB

Akustická gitara typu Dreadnought. Vrchná doska, spodná doska a luby lipa, krk javor, hmatník a kobylka morený javor, mechanika die-časť čierna. Farba sunburst.

prejsť na článok