ALOHA! Alebo ako som ušila havajské náušnice

Krasny vecer Danko, chtela bych si objednat nausnicky a rada bych nechala na vas, jak budou vypadat. Mela jsem predstavu nejakych vetsich a aby pripominaly Hawaii. Je to mozne? Presne v tomto znení som prednedávnom dostala správu od milej zákazníčky Lucky spoza rieky Moravy. A presne takéto znenie objednávok ma vždy veľmi poteší. Opäť niečo iné, opäť voľné ruky Zdroj: pinterest, google Na Havaji som nikdy nebola. Ani prstom na mape. Ani vo sne. Televíziu ale doma máme a občas si prelistujem aj nejaký ten časopis, takže som si predstavila veľké ružové vence z kvetov a sukničky z palmových listov Videla som žiarivoružové matné kabošony a fimo kvietky, ktoré čupeli kdesi hlboko v šuflíku a čakali na svoju príležitosť.. no keď som sa neskôr medzi rečou spýtala svojho muža, ako si predstavuje havajské náušnice, jeho predstava bola akási iná. Hovoril o žltej, bielej či farbe mora.. a ja som zostala v pomykove. Ako teda majú vyzerať náušnice inšpirované týmito ikonickými tichomorskými ostrovmi? Aby som sa neminula predstave zákazníčky, poprosila som Lucku, aby mi poslala fotku, ktorá farebne vystihuje jej vnímanie Havaja. A čuduj sa svete, Luckino očakávanie bolo kdesi na pomedzí predstáv mojich a môjho muža. Lucka videla Havaj takto. Zdroj: Pinterest, google Kresliť neviem, preto kreslím málo. Väčšinou vôbec. Zato predstavivosť mám celkom veselú Odmalička si veci vizualizujem. Takže predstava o náušničkách bola pomerne jasná. Už len ju pár stovkami ťahov ihlou zhmotniť. Šlo to celkom ľahko. Cyklaménové kabošony z mojej prvotnej predstavy nahradili tieto žlté. Exkluzívny zamatový matný povrch a hĺbka, ktorú im dodáva slnečné svetlo, ich robia samy o sebe šperkom. Kvietky z fimo hmoty, ktoré som kúpila snáď už pred dvomi rokmi s tradičným toto sa určite niekedy zíde (ó áno, aj ja mám okrem tvorby ešte jednu, celkom odlišnú veľkú záľubu nakupovanie materiálu na kilá). A aj tie zlomky farbených minerálov, ktoré driemali kdesi hlboko čakajúc na svoj veľký deň. A tu je výsledok. Štebotavé náušnice, ktoré dostali prosté pomenovanie Hawaii. Neopakovateľný, jedinečný kúsok s prívlastkom OOAK, teda jediné svojho druhu, jediné na svete. Aj s ich mladšími sestričkami. A napokon i jeden krásny pozdrav od samotnej Lucky. Zo skutočného Havaja A čo bolo ďalej? O pár dní neskôr mi cinkla ďalšia správa v českom znení. Vraj, Danka, ušili by ste mi náušnice vo farbách polárnej žiary? Ale o tom zas niekedy nabudúce The post ALOHA! Alebo ako som ušila havajské náušnice appeared first on stebotavo.sk.

prejsť na článok

Ako vybrať dámske strieborné pozlátené náušnice

Pozlátené náušnice vyberajte podľa toho, kedy a kam ich budete nosiť. Náušnice pre každodenné nosenie by mali byť predovšetkým pohodlné. Náušnice, ktoré budú slúžiť ako doplnok k slávnostným outfitom, môžu byť extravagantnejšie. Zohľadnite aj tvar tváre ž

prejsť na článok

Pozlátené náušnice - aký tvar zvoliť?

Vyberáte Ak dámske náušnice, pozlátené by mohli byť správnou voľbou. Zlato pristane takmer každej žene a pomerne ľahko sa kombinuje s oblečením a ostatnými šperky. Dámske pozlátené náušnice môžete kúpiť v niekoľkých typoch:

prejsť na článok

4 užitočné tipy ako vybrať zlaté náušnice pre dámu v rokoch?

Zlaté náušnice sú vďačným darčekom, ktorý určite poteší každú ženu, dámy v zrelom veku nevynímajúc. Sú však isté špecifiká, ktoré by mali dámske náušnice kupované ženám v starších rokoch spĺňať. Ak chcete potešiť dámu vo svojom okolí a chystáte práve taký

prejsť na článok

Náušnice majú bohatú históriu. Aký je ich pôvod a ako sa menili trendy?

Náušnice prešli za posledné roky obrovskými zmenami. Ako sa menili jednotlivé trendy a aká je hodnota najdrahších náušníc?

prejsť na článok

Ako vybrať diamantové náušnice? Tieto veci pri nákupe neprehliadnite

Na čo treba myslieť pri nákupe náušníc? Oplatí sa ich kúpiť aj online? Poradíme vám, ako si vyberiete dokonalé diamantové náušnice na akúkoľvek príležitosť.

prejsť na článok