Andrej Kiska vo vláde, to by bola prvá povolebná facka Igora Matoviča svojim voličom.

Väčšina z voličov Obyčajných ľudí totiž Andreja Kisku diplomaticky povedané nemusí, rovnako ako nemusia Trubanových progresívcov. Inak by volili ich a nie OLaNO, na to sa stačí opýtať ktoréhokoľvek z nich. Boj proti korupcii bol nosnou témou kampane Obyčaných ľudí a mnoho voličov im dalo svoj hlas práve preto. Ako v súvislosti s korupciou občania vnímajú Andreja Kisku je všeobecne známe. A aby toho nebolo málo, Andrej Kiska už naznačil, že bude ľudí z Progresívneho Slovenska pretláčať do exekutívy. Dokonca by chcel vytvoriť nové ministerstvo pre Michala Trubana. Andrej Kiska vo vláde by znamenal pomerne silnú stratu podpory pre vládu už v jej v prvých dňoch o ministrovi Trubanovi ani nehovorím. Aj keď teraz sa môže zdať, že do nových volieb sú 4 roky, že na podpore či nepodpore voličov v tejto chvíli nezáleží. Ale to si mysleli dlhé roky aj v Smere SD. Časy ktoré prichádzajú nebudú jednoduché. Na novú vládu sa toho valí až príliš, cez koronavírus, migračnú vlnu, hospodársku a finančnú krízu. Vládnuť s nepopulárnou vládou na taliansky spôsob ala Conte by  prinášalo celý rad problémov.

prejsť na článok

Účasť Andreja Kisku vo vláde pokladá Igor Matovič za verejnú objednávku, veľká časť verejnosti to vidí inak.

Andrej Kiska sa diplomaticky povedané ohľadom boja proti korupcii, daňovým únikom a podvodom neteší práve veľkej dôvere občanov. A tak na sociálnych sieťach je čoraz viac obrázkov parodujúcich predvolebné slogany Igora Matoviča.

prejsť na článok

Uniklo ďaľšie video ohľadom pozemkov pod Tatrami. Na tomto videu je sám Andrej Kiska.

Keď uniklo prvé video, Andrej Kiska hovoril o naaranžovanom videu a dvoch zlých hercoch. Uvidíme ako bude reagovať v tomto prípade. V tejto chvíli nie je nám jeho reakcia známa.(zdroj video na YouTube)

prejsť na článok

Igor Matovič vyzval Trubana a Kisku aby prestali atakovať mítingy Kotlebovcov a radšej sa starali o vlastné

V relácii RTVS odznelo ešte pár ďalších zaujímavých vecí. Marian Kotleba počas celej relácie mal ako vždy dvoch súperov Igora Matoviča a moderátora relácie.

prejsť na článok

Prezident Andrej Kiska sa nám práve vyfarbil

Prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska sa nám vyfarbil Pred niekoľkými minútami takto na sociálnej sieti deklaroval svoj postoj k blížiacim sa prezidentským voľbám a ukázal nám svojho favorita z radov politickej strany Progresívne Slovensko. [sociall

prejsť na článok

Kotlebovci museli prerušiť míting, pretože boli ohrozovaní agresívnymi osadníkmi. S osadníkmi bol Andrej Kiska.

V záujme bezpečnosti všetkých občanov sme sa rozhodli zrušiť dnešné, riadne ohlásené a povolené stretnutie s občanmi v Levoči. Krátko pred začiatkom akcie sa približne päťsto členná skupina asociálov navozených z okolitých osád rozbehla smerom k impro

prejsť na článok