Arašidy — zdravé, alebo nebezpečné?

Arašidové oriešky (búrske oriešky) vlastne vôbec nie sú oriešky. Samotná rastlina (s latinským názvom Arachis Hypogaea) patrí medzi strukoviny, takže medzi jej príbuzných patrí skôr hrach siaty alebo fazuľa obyčajná.

prejsť na článok

Ako pestovať arašidy (Podzemnicu olejnú)

Búrske oriešky (arašidy) sa dajú vypestovať z nepražených arašidov, alebo zo sadenice. Kým sadenicu kúpite v obchodoch len zriedka, semená podzemnice olejnej (teda nepražené arašidy) môžete kúpiť v špecializovaných predajniach semien.

prejsť na článok

5 tipov na zdravé raňajky

Ovsená kaša s ovocím Omeleta so zeleninou Celozrnný chlebík Vitamínový smoothie Vajíčka na rôzne spôsoby The post 5 tipov na zdravé raňajky first appeared on FreshStop. Príspevok 5 tipov na zdravé raňajky je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

Ako si pripraviť zdravé raňajky?

Aké vitamíny potrebuje telo hneď z rána prijať? The post Ako si pripraviť zdravé raňajky? first appeared on FreshStop. Príspevok Ako si pripraviť zdravé raňajky? je zobrazený ako prvý na FreshStop.

prejsť na článok

Sú ochutené nápoje nebezpečné pre zubnú sklovinu?

Môžu byť ochutené perlivé, či neperlivé vody nebezpečné pre našu zubnú sklovinu? Môžu spôsobiť jej rozpadanie?

prejsť na článok

zdravé vz. nezdravé

Každý máme vo svojom jedálničku zdravé aj nezdravé potraviny. Viete ktoré nezdravé veci majú svoju zdravú, rovnako chutnú alternatívu?

prejsť na článok