Architekt Pomeroy opäť navštívi Slovensko

Profesor Jason Pomeroy prijal pozvaniepredsedu Úradu pre územné plánovanie avýstavbu SR Martina Hypkéhoanavštívi Slovensko vdňoch od 21.do 24.februára.Počas svojej návštevy má naplánovaných niekoľko stretnutí, konferencií aprednášok. Prvá návšteva architekta Pomeroya vtomto roku bude nadväzovať naminuloročnú konferenciu, ktorú organizoval náš úrad oDigitálnej dvojičke Slovenska.Účastníci vtedy ocenili pozitívnyprínos projektupre našu krajinu aobčanov. Je vnašomzáujme zapojiť odbornú verejnosť[.....]

prejsť na článok

VODOVOD – KE STK – DEKRA Slovensko

VODOVOD – KE STK – DEKRA Slovensko 12 if(typeof(gg_pag_vars) == "undefined") {gg_pag_vars = {};}gg_pag_vars["6619d808693d7"] = {per_page: 15,pagination_sys: "num_btns",watermark : 0,random_trail : "false",wp_g

prejsť na článok

Japonsko a Slovensko

Viete, aký je rozdiel medzi Japonskom a Slovenskom? Japonsko je krajina úsmevu a Slovensko je krajina na smiech.

prejsť na článok

Udobrenie

Po piatich rokoch sa otecko s mamičkou opäť udobrili. Mamička na otecka po dlhej dobe opäť prehovorila. Vidím ten krásny okamih ako dnes. Bolo to pri štedrovečernej večeri. Povedala mu: - Žer!

prejsť na článok

Oddýchli sme si v jesennej prírode

Opäť po roku sme sa 6. októbra stretli s kolegami, aby sme tentokrát "pokorili" ikonický vrchol Kľaku. Počasie nám prialo a tak sme si naplno vychutnávali výhľady na okolité hrebene. Ďakujeme všetkým, tešíme sa opäť o rok.

prejsť na článok

Doručování zboží na Slovensko

Od 1. 6. jsme rozšířili možnosti doručování zboží z e-shopu i na Slovensko. Navíc si nově můžete zvolit mezi dopravci Česká pošta a GLS (zatím pouze v rámci České republiky) a pracujeme i na rozšíření možností platby na e-shopu, tak sledujte náš web.

prejsť na článok