Aston Martin ví, že lidé chtějí manuální převodovky

Generální ředitel Aston Martin Lawrence Stroll nedávno u kulatého stolu pro média řekl, že drtivá většina pozitivní reakce na limitovanou edici Valor byla „šílená“. Výrobní série 110 vozů se velmi rychle vyprodala a jak Stroll poznamenal, je 10krát překročena. Valor, inspirovaný jednorázovým Victor – sám o sobě poctou modelům Aston ze 70. a 80. let – vychází z odcházejícího Vantage a má V-12 o výkonu 705 koní a šestistupňovou manuální převodovku. Stroll si myslí, že manuál je obrovskou součástí jeho úspěchu. Sázka na manuální převodovku se vyplatila Celý svět, místo toho, aby si všichni mysleli, že to jde na elektřinu, [] Článek Aston Martin ví, že lidé chtějí manuální převodovky se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.

prejsť na článok

Pracujte s objednávkami v ASTON-e!

Stále obľúbenejšia aplikácia pre systém OBERON ASTON – mobilný skladník, ktorá je určená tak pre operačný systém Android, ako aj iOS, umožňuje čoraz komplexnejšiu prácu v sklade. Pomocou aplikácie už možno vykonávať inventúru skladu, kontrolu cien, prijím

prejsť na článok

Opravný set prevodovky MACO DM15

Možno ste nevedeli o existencii tohto užitočného kovania v našej ponuke – obrázok/náhľad The post Opravný set prevodovky MACO DM15 appeared first on Hasta.

prejsť na článok

Volvo zvyšuje rýchlosť radenia prevodovky I-Shift o desiatky percent/+video/

Priatelia, ako iste väčšina z vás vie, automatizované prevodovky I-Shift od spoločnosti Volvo Trucks nie sú žiadne novinky. Jedná sa o overený produkt, ktorý v svojej podstate je na trhu v útrobách nákladných vozidiel už vyše 20 rokov. A musím priznať, ra

prejsť na článok

MDŽ v OC Galéria Martin

Event zameraný pre nežné polovičky - profesionálne líčenie, skvelá hudba a ešte lepšia káva. The post MDŽ v OC Galéria Martin appeared first on Marketingová a eventová agentúra.

prejsť na článok

Mikuláš OC Galéria Martin

Krásny rodinný event pre veľkých aj malých so všetkým čo k správnemu mikulášovi patrí s úžasnou predvianočnou atmosférou. The post Mikuláš OC Galéria Martin appeared first on Marketingová a eventová agentúra.

prejsť na článok