Atraktívny muž v štýlovom svetri – lákadlo pre ženské oči!

Dobrý sveter je jedným z najpohodlnejších druhov oblečenia, aký môžeme nosiť. Na rozdiel od iného zimného oblečenia nám ponúka bezkonkurenčné teplo. Kvalitný pánsky sveter dodáva váhu štíhlejšej postave a zároveň pomáha zakryť hrubšiu postavu. Či sa už rozhodneme pre pohodlie alebo eleganciu, nemôžeme ním nič pokaziť. Poznáme rôzne druhy štýlov, farieb a úpletov svetrov. Poďme sa na nich spoločne pozrieť, aby ste si pri nákupe vedeli vybrať ten, ktorý Vám najviac sadne.

prejsť na článok

Poldeci a ženské prsia

Viete, čo majú spoločné poldeci a ženské prsia? Jedno je málo, tri sú už veľa.

prejsť na článok

Ideálne ženské miery

Ideálne ženské miery: 90,60,40 - 90 rokov, - 60 miliónov, - 40 stupňové teploty.

prejsť na článok

Sveter a pánska košeľa

Farebný pánsky sveter doplní spoločenskú košeľu v chladných dňoch. Pastelové farby svetrov sú v móde. Pánska košeľa s kravatou vynikne vo svetri s lemom do písmena V. Ľahké pánske svetre sú vyrobené z vlny, bavlny a kašmíru.

prejsť na článok

Pánske svetre na košeli - príručka nielen pre mužov diel 2.

V predchádzajúcom diele trilógie o pánskych svetroch sme sa zmienili o typických materiáloch a cenách svetrov. V druhom diele sa zameriame na farby svetrov, vzory a strihy. Tieto atribúty nám napovia o štýle dress codu a ako vo svetri vyzeráme.

prejsť na článok

V štýlovom kabáte od nás, vás neprehliadne už nikto!

Leto sa nám nenávratne uchýlilo ku koncu, no pre nás, to nie je žiaden problém. Chcete vyzerať in počas celej jesene? Tak u nás si určite prídete na to svoje. Čo tak nový kabát? To je ten najlepší nápad, aký môžete urobiť na prichádzajúce sychravé dni!

prejsť na článok