Back to Stavoprojekt Studios

(Vý)stavoprojekt Trnava,Trenčín, Piešťany,2023Tóthová, Lucia Trenčín: Projekt Hlava V/ Catch VISBN: 978-80-974793-0-5 The post Back to Stavoprojekt Studios appeared first on Architektúra & Urbanizmus - JOURNAL.

prejsť na článok

Disneyland® Paris Walt Disney Studios® s 3-dňovou vstupenkou, svetelnou show a tematickým hotelom

Cena: 407 €Disneyland® Paris Walt Disney Studios® s 3-dňovou vstupenkou, svetelnou show a tematickým hotelom

prejsť na článok

Weekend: Popular vintage train show back with steam engines

High Tatras trails are open. For a lesser demanding trip, climb a giant bench. Here's what to do during the weekend of June 14-16.

prejsť na článok

Video : Funko Fusion zmixuje zombie, dinosaury a vesmírne lode vo filmovom univerze

Ikonické postavy z Jurassic World, Back to the Future, The Umbrella Academy, The Thing, Child’s Play 2, Masters of the Universe a ďalších trhákov ožijú vo Funko Pop! forme s akčnými figúrkami implementovanými do hry.

prejsť na článok

Disneyland v Paríži tipy a skúsenosti

Rozhodli sme sa navštíviť jeden z najznámejších zábavných parkov v Európe Disneyland v Paríži. Kde sa ubytovať, koľko dní sa oplatí stráviť v Disneylande, a ako si s deťmi v dave najviac užiť? Ikonický hrad Disney je hýri farbami vo dne aj v noci. Dva dn

prejsť na článok

Back to work after baby? Infant teachers share tips to make the transition easier

Just when you were getting the hang of having a baby, it’s time to go back to work. Besides the expected changes (picking your tasks back up, catching up on all the office gossip you’ve missed), your priorities have shifted now that you’re a parent. Lunch

prejsť na článok