Vysoko kvalitné uteráky nielen krásne doplnia estetickú stránku kúpeľne, ale tiež zaistia pohodlie pre pokožku. Kvalitné uteráky sú perfektným darčekom pre každého, kto si začína vytvárať výbavičku, napríklad pre mladý manželský pár alebo niekoho, kto si práve kúpil nový byt. Dobré uteráky sú síce nemalým nákladom, ale mali by byť v každej domácnosti. Nielen na využitie hostí, ale predovšetkým pre jej obyvateľov. Sú nádychom luxusu, ktorý zaisťuje pohodlie a hygienu po každodennom sprchovaní, kúpaní alebo umývaní rúk. Vysoko kvalitné uteráky sú vyrábané predovšetkým z prírodných materiálov ako je bavlna alebo bambusové vlákno. Ideálne je, keď sú vyrobené zo zmesi týchto materiálov, pretože spájajú priaznivé vlastnosti oboch materiálov. Viac...
Bambusové vlákno má množstvo výhod oproti iným typom textilného materiálu. Antibakteriálne: Bambusové vlákno má prirodzene antibakteriálne vlastnosti, ktoré pomáhajú zabraňovať množeniu baktérií a zápachu. Hypoalergénne: Bambusové vlákno je hypoalergénne
prejsť na článokKeď premýšľate o vybavení svojho domova, uteráky pravdepodobne nie sú prvou vecou, na ktorú pomyslíte. Avšak, kvalitné uteráky môžu urobiť veľký rozdiel vo vašej každodennej rutine a pohodlí. Ak uvažujete o investícii do nových uterákov, je dôležité zváži
prejsť na článokDarčeková sada uterákov a osušiek Kvet Originálna darčeková sada uterákov a osušiek balené v krabici. Sada obsahuje 2ks uterák 50x100cm a 2ks osuška 70x140cm. Materiál: 100% Bavlna Farba: biela, svetlo-sivá Gramáž: 420g/m2 Údržba
prejsť na článokUteráky sú dôležitým doplnkom v kúpeľni. Sú prvkom dekoratívnym, ale tiež predovšetkým funkčným, ktorý má poskytnúť pohodlie a zahriať pokožku po opustení sprchy alebo vane. Z tohto dôvodu by výber uterákov mal byť založený na kvalite materiálu, ktorý by
prejsť na článokRovnako ako všade, aj tu, pri praní uterákov a osušiek, nepanuje presná zhoda. V každom prípade, výskumné štúdie a každý, kto uteráky perie častejšie ako je nutné, určite potvrdí, že to vedie k ich predčasnému opotrebovaniu. Samozrejme na druhú stranu, ic
prejsť na článok