Basgitarové kombo Warvick blue cab 30 (komisionálny predaj)

Basgitarové kombo výkon 30 W zosilňovač s vonkajšou efektovou cestou 3 pásmové korekcie line out výstup vstup pre aktívnu aj pasívnu basu line in vstum pre zapojenie zariadenia na prehrávanie. Nožička pre náklon komba reproduktor celestion 8 palcov napájanie 230 voltov používaný na domáce cvičenie adekvátne známky opotrebenia.

prejsť na článok

Gitarové kombo Hughes a Kettner (komisionálny predaj)

Gitarové kombo výkon 40W dvojkanálový zosilňovač s vonkajšou efektovou slučkou, trojpásmové korekcie na oba kanály zvlášť master . Možnosťprepínania kanálov nožným prepínačom dodávaným s kombom. Reproduktor Celestion 11 palcov napájanie 230 voltov použí

prejsť na článok

Celé husle (komisionálny predaj)

Staré husle 4/4 veľkosť, husle sú zachovalé, funkčné. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o komisionálny predaj, je nevyhnutné si husle osobne prezrieť a odskúšať.

prejsť na článok

Staré celé husle (komisionálny predaj)

Staré husle v 4/4 veľkosti, krásne tmavé drevo, husle sú funkčné. Nakoľko sa jedná o komisionálny predaj, je nevyhnutné si husle osobne prezrieť, skontrolovať a odskúšať.

prejsť na článok

Priečna flauta BaCH (komisionálny predaj)

Priečna flauta BaCH, komisionálny predaj, flauta je po oprave, plne funkčný stav, k nej pevné púzdro.

prejsť na článok

TC Electronic - To najlepšie pre váš zvuk

Pre všetkých experimentátorov, archeológov, hľadača zvuku, alebo hudobníkov, ktorí jednoducho vie, po čom idú, sme do ponuky pridali kúzelnej krabičky a ďalšie vychytávky od TC Electronic, ktoré vášmu zvuku dodajú ten správny smer, tvar výraz a originalit

prejsť na článok