Bb Soprán saxofón Roy Benson SS - 302

Bb soprán saxofón Roy Benson SS - 302 - Rovný tvar - Zahnuté a rovné vymeniteľné eso, model RND, - Mosadzný korpus, mosadzné klapky, - Tvrdé oceľové pružiny, - Vysoká Fis klapka, - H/Bb kolíska, - Hubička EMS (originál Ernst Schreiber), - Podlepky Pisoni, - Prírodný lak, - Ľahké púzdro pravouhlého tvaru s garnitúrou pre popruh. Nadštandardná kvalita za rozumnú cenu. ROY BENSON dychové hudobné nástroje, sú po viac ako 15 rokoch pojmom pre inovatívne nástroje a dobrú cenovú kategóriu. Dohromady spolu s profesionálnymi hudobníkmi a skvelými hudebnými nástrojármi vsádzajú ROY BENSON Team na kreatívne nápady a dôrazy, ktoré hráčom umožňujú ich predstavy a uskutočnenie týchto predstáv.

prejsť na článok

Soprán Roy Benson 700.690 SS-101

Bb - soprán saxofón Roy Benson. ROY BENSON dychové hudobné nástroje, sú po viac ako 15 rokoch pojmom pre inovatívne nástroje a dobrú cenovú kategóriu. Dohromady spolu s profesionálnymi hudobníkmi a skvelými hudebnými nástrojármi vsádzajú ROY BENSON Team

prejsť na článok

Soprán saxofón SMS ACADEMY

Soprán saxofón SMS ACADEMY, dve esá - rovné a zahnuté, soprán je po oprave nastavená mechanika, možnosť poskytnutia záruky na podlepky a pružinky.

prejsť na článok

Es alt saxofón set Roy Benson

Es alt saxofón set. Súprava obsahuje Es alt saxofón Roy Benson AS-202, pevné púzdro k saxofónu, stojan na noty a stojan na saxofón. Saxofón má mosadzný korpus, mosadzné klapky, vysoká Fis klapka, tvrdé oceľové pružiny, H/B kolíska, povrchová úprava prírod

prejsť na článok

Soprán saxofón 77-SST Y/SC

B soprán saxofón, Fis klapka, nastaviteľná palcová opierka, zlatolak, s nylonovým puzdrom.

prejsť na článok

Soprán saxofón Super Classic (komisionálny predaj)

Soprán saxofón Amati Super Classic - Korpus zlatolak, mechanika strieborná. Soprán je po oprave, k nemu ebonitová hubička a pôvodné, zachovalé púzdro. Na podlepky a pružinky možnosť poskytnutia záruky.

prejsť na článok