Beseda v Kežmarskej televízií

Prinášame vám video z besedy o nadchádzajúcom Festivale študentských remesiel a benefičnom koncerte Martina Haricha, ktorý sa uskutoční v Drevenom artikulárnom kostole 6.6.2024 . Diskutovali sme o všetkom, čo vás čaká na tomto podujatí od benefičného koncertu Martina Haricha cez Detský program na Parkovisku pri Evanjelickom kostole až po predstavenie remesiel na Kežmarskom hrade Vo videu sa dozviete: Podrobnosti o festivale a atrakciách počas neho Informácie o benefičnom koncerte a jeho cieľoch Ako sa môžete zapojiť a podporiť zbierku pre Miriam Klárku, jej mamku a Kristiánka Sledujte video a pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok plný zábavy, kreativity a podpory dobrej veci! The post Beseda v Kežmarskej televízií appeared first on Festival študentského remesla.

prejsť na článok

Strelníky v televízii

Ďaľšie zaujímavé videá o Strelníkoch nájdete na odkazoch nižšie: https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/16924/256424#0 https://youtu.be/r5QJXZMhv8YThe post Strelníky v televízii first appeared on Apartmán "U Zemänov na Šajbe".

prejsť na článok

Najbližšie akcie / september - október2014

26.9. 2014 Akcia - spisovatelia v Smolenickom zámku 2.10. 2014 Beseda Ružomberok

prejsť na článok

Co bychom se báli na Prach... Liptovské ferraty

Od môjho posledného článku je to už celkom doba a preto by som aj menej pozornému čitateľovi rád pripomenul, že som fanúšikom netradičných koníčkov. Háčkovanie, kórejský kuchársky kurz alebo živá beseda s Róbertom Ficom – to všetko a ešte oveľa viac

prejsť na článok

Beseda Dubnica nad Váhom a Nová Dubnica

Dve besedy 15.10. 2015 Plánované Nová Dubnica a Dubnica nad Váhom Teším sa na Vás

prejsť na článok

Rusov rozčúlil názor USA o Kryme, predvolali si vysokopostavených diplomatov

Západné médiá ruskú reakciu spájajú s rozhovorom, ktorý poradca amerického prezidenta poskytol televízii CNN.

prejsť na článok