Bolonskú omáčku môžeme použiť na akékoľvek cestoviny ktoré máme radi. Môžeme ju uvariť aj deň dopredu a odložiť do chladničky, alebo zamraziť.
Čo potrebujeme: Postup: 1 cibuľa 2 strúčiky cesnaku 1 mrkva 1x lahôdkové tofu rajčinové pyré 70 g 3 rajčiny 2 dcl vývaru 1 PL repkového oleja 1 ČL cukru soľ – podľa chuti tymián bobkový list oregáno muškátový orech špagety Mrkvu s cibuľou pokrájanú na dr
prejsť na článokVšetci dobre poznáme špagety bolognese, ktoré pochádzajú z Talianska a sú veľmi obľúbené. Originálny recept je však trošku iný ako Vám dnes prinášame my, zvolili sme “slovenskú” verziu týchto špagiet, ktorá je o dosť jednoduchšia na prípravu. Pôvodný rece
Špagety s hráškovým pestom Milujem jarné raňajky aj obedy. A vlastne aj tie letné Všetko krásne vonia, čerstvá zeleninka na tanieri, to je jedna radosť. Od malička som milovala zelený hrášok. U nás doma ho okrem môjho muža jeme všetci. V týchto cestoviná
prejsť na článokTieto čarodejnícke metly určite vyčarujú úsmev na tvári na haloweenskej party. Zostavujú sa rýchlo a vyžadujú iba dve ingrediencie: strúhané cestoviny a tyčinky. Servírujte k vašim obľúbeným pikantným omáčkam, alebo ich opláchnite maslom a posypte škorico
prejsť na článokŠpagety Carbonara patria k veľmi jednoduchým, chutným a zároveň výdatným pokrmom. Jedná sa síce o talianske jedlo, ktoré však nevzniklo ako nóbl pokrm pre vyššie vrstvy. Tieto špagety boli jedlom baníkov, ktorí sa potrebovali po šichte v doloch poriadne