Buď fit a cíť sa lepšie!

V zdravom tele zdrav duch, alebo preo je dleit ma svoje telo pod kontrolou, a pravidelne ho kmi dvkou pohybu. Pri portovej aktivite zana nae telo vyplavova endorfny, nazvan aj hormny astia . Ke chce by teda lovek astnej, mal by sa zamera na pohyb. Mest a obce ponkaj mnoho monost portovho alebo vonoasovho vyitia. Nie je tomu inak ani v Senici. Dnes sa konkrtne zameriame na Fitness centrum - Malina fitness. Malina fitness njdete v Senici na tefnikovej ulici 709. Za Malinou s vyhraden parkovacie miesta pre zkaznkov fitness centra. Ak by sa Vm stalo e miesta bud obsaden, v okol je dostatok priestoru na zaparkovanie. Nachdza v peknom prostred senickho parku, a do centra je to tie na skok. Trningov multifunkn centrum Malina vznikla v roku 2017. Photo by Malina fitnessMalina ponka kardio znu, priestor na kruhov trningy, vzpierask pdium a mnoho alch monost na plnohodnotn a kvalitn trning. V letnch mesiacoch svoj trning mete odcvii aj v exteriri posilovne, kde je prispsoben plocha na Vae trningy. Photo by Malina fitnessMe sa zapoji do rznych vziev a sa, ktor sa tu organizuj a vyhra super ceny. Kategrie s rozdelen na muov a eny, tak ani nenejie pohlavie nemus ma strach, e by sa o vhru snaili mrne. Photo by Malina fitnessMalina pre svojich zkaznkov na pravidelnej bze organizuje rzne akcie, ako naprklad: port drink cel vkend zadarmo, pre kadho zkaznka Maliny, ktor vlastn permanentku - protenov npoj za 0,50 a mnoho alch. Aktulne prebieha zavov akcia na cenovo vhodnejiu permanentku. Photo by Malina fitnesshttps://www.facebook.com/people/Malina-fitness-Senica/100063572140244/

prejsť na článok

5 tipov pre lepšie vyvolanie čiernobieleho filmu

Fotenie na film a vyvolávanie filmu idú ruka v ruke. V tomto článku sa dozvieš niekoľko rád ako získať lepší workflow a skúsenosti v tejto oblasti. Príspevok 5 tipov pre lepšie vyvolanie čiernobieleho filmu zobrazený najskôr Fotímnafilm.sk.

prejsť na článok

10 TOP prikázaní, prečo je štúdium lepšie ako styk!

Poznáš to.. Spánok, myslenie na ženy, škola, myslenie na ženy, učenie, myslenie na ženy, hra v telefóne, myslenie na ženy, sociálne siete, myslenie na ženy a dookola. Ak stále premýšľaš nad tým, že štúdium by si radšej vymenil za styk s dievčaťom, pozor.

prejsť na článok

Chcete v podnikaní dosiahnuť lepšie výsledky? Začnite s mapovaním biznis procesov

Zoznam presných krokov, ako zabezpečiť mapovanie biznis procesov aj vo vašej firme. The post Chcete v podnikaní dosiahnuť lepšie výsledky? Začnite s mapovaním biznis procesov appeared first on rozhybbiznis.sk.

prejsť na článok

Koučovia bez hraníc

Prečo je lepšie hladovať v mäsiarstve ako v kostole? Ako vieme, že vo vesmíre nie je španielsky život? Kto cvičí policajné korytnačky? Samé otázky.

prejsť na článok

Deň heterosexuálneho muža

Prečo dážďovky nemajú zástupcu v OSN? Ako chodia ploštice do kina? Prečo sú kolienka lepšie ako lego? Samé otázky.

prejsť na článok