Bylinky na zmiernenie prechladnutia a chrípky

Teraz v dobe kýchania, kašľania, prechladnutí a chrípok je najčastejším riešením nákup rozličných piluliek. Skúsili ste už niekedy doplniť tieto medikamenty aj liečbou bylinkami?

prejsť na článok

Bylinková záhrada u nás doma

Mať na vlastnej záhradke bylinky nikdy nie je na škodu. Či už ide o bylinky použiteľné do stravy ako koreniny, na čaje alebo liečivé bylinky. Pestovať ich môžeme niekoľkými spôsobmi.

prejsť na článok

Zdravá strava pomôže znížiť riziko jesennej chrípky

Jeseň je obdobím, kedy sa na nás lepí nádcha a chrípka. Naša strava hrá dôležitú úlohu v posilňovaní imunitného systému Príspevok Zdravá strava pomôže znížiť riziko jesennej chrípky zobrazený najskôr Nazjedenie.sk.

prejsť na článok

Používajte bylinkový čaj správne

Možno bylinky používate pravidelne, možno s ich používaním len začínate alebo ste niekde uprostred. Viete, ako používať bylinky správnym spôsobom tak, aby ste z nich mali len a iba úžitok?

prejsť na článok

Zlatý stafylokok na koži: Moderná aj prírodná liečba a bylinky

Prečítajte si, čo je to zlatý stafylokok a aká liečba sa používa v prípade infekcie na koži. Dozviete sa aj, aká prírodná liečba a bylinky vám môžu pomôcť. Čo je to zlatý stafylokok? Zlatý stafylokok (Staphylococcus aureus) je grampozitívna baktéria, Čít

prejsť na článok

Levanduľa a rozmarín v našej kuchyni

Bylinky sú čoraz viac súčasťou našej kuchyne. Používame ich nie len ako dochucovadlo do rôznych jedál, ale aj na spríjemnenie vône či okrasné rastlinky. Okrem príjemnej vône, chuti a výzoru sú od dávna bylinky využívane aj ako prírodný liek. Objavili ste

prejsť na článok