Bylinky proti kašľu

Kašeľ je reflexný pohyb dýchacích ciest, ktorýslúži na odstránenie cudzích telies, hlienu alebo iných látok z dýchacích ciest. Môže byť suchý alebo vlhký, akútny alebo chronický. Väčšinou je prejavom ochorení horných alebo dolných dýchacích ciest, ako je prechladnutie, chrípka, bronchitída alebo astma.

prejsť na článok

Bylinky proti zápalu dutín

Zápal dutín, odborne zvaný sinusitída, je nepríjemný stav, ktorý sa prejavuje bolesťou, tlakom v oblasti dutín, upchatým nosom a hustým hlienom. Našťastie existujú bylinky, ktoré dokážu zmierniť tieto príznaky a podporiť uzdravenie.

prejsť na článok

4 účinné Bylinky na Pankreas

The post 4 účinné Bylinky na Pankreas appeared first on diasamaritan.com.

prejsť na článok

Nová sezóna, nové radosti, nový príbeh s čerstvými bylinkami

#NovaSezona #NovaStranka #NovaRadost #NovyPribeh #CerstveBylinky #DebnickaOdBabicky Práve surfujete po novej stránke, ktorú sme dokončili len prednedávnom. Hneď ako sa spustila, sme sa my vydali hľadať nové príbehy a produkty. Čerstvé bylinky Dostali sme

prejsť na článok

ČAJ Z ČAGY A RAKOVINA

V ruskej ľudovej medicíne sa čaj z huby čaga už po stáročia využíva na podporu imunitného systému, liečenie žalúdočných a črevných ťažkostí, problémoch s pečeňou a so srdcom a na všetky druhy rakoviny (rakovina prsníka, rakovina pečene, rakovina maternice

prejsť na článok

3 tipy ako si cez sviatky prevoniať domov. Tip 3 vám zmení život!

Vytvoriť si voňavú domácnosť nemusí byť zložité ani nákladné. Stačí vám hrniec, v ktorom na nízku teplotu ohrievate vodu a sušené bylinky, bylinkové čaje alebo korenie.

prejsť na článok