CAN-AM OUTLANDER MAX 1000 ZÁRUČNÝ SERVIS A DOPRAVA AŽ DOMOV ZDARMA

ZÁRUČNÝ SERVIS A DOPRAVA AŽ DOMOV ZDARMA! Využite našu akciovú ponuku na skladové štvorkolky CAN-AM OUTLANDER MAX 1000 a získajte k nim záručný servis a dopravu až domov úplne ZADARMO. Stanete sa kráľom terénu. Outlander ponúka výkon a stabilitu na rovnakej úrovni, isté ovládanie, najvyšší výkon a najlepšiu kapacitu ťahania vo svojej kategórii. Vyrobené na výkon v akomkoľvek teréne alebo ročnom období, prispôsobiteľný takmer pre každú prácu alebo použitie v teréne. VLASTNOSTI Motor Rotax® V-Twin Nové FULL LED Svetlomety!!! Tri režimy brzdenia motorom – Novinka!! Zavesenie vpredu s dvomi zahnutými trojuholníkovými priečnymi ramenami a stabilizačnou tyčou Automatická prevodovka (CVT) s brzdením motorom Dynamický posilňovač riadenia (DPS) s tromi režimami (Tri-Mode) Uzavretý obvodový rám (SST) G2 s riadenou geometriouZavesenie vzadu: nezávislé torzné vlečené ramená (TTI) Systém proti zablokovaniu bŕzd (ABS) Akcia platí na štvorkolky: CAN-AM OUTLANDER MAX 1000 XT-P Cena: 20.390€ s DPH CAN-AM OUTLANDER MAX 1000 XU+ Cena: 18.850€ s DPH CAN-AM OUTLANDER MAX 1000 DPS Cena: 17.000€ s DPH Máte záujem ? Vyplňte krátky formulár a náš predajcovia Vás bude čoskoro kontaktovať. [contact-form-7] Príspevok CAN-AM OUTLANDER MAX 1000 ZÁRUČNÝ SERVIS A DOPRAVA AŽ DOMOV ZDARMA zobrazený najskôr BRP centrum Banská Bystrica.

prejsť na článok

CAN-AM až 2000€ kredit na doplnky ZDARMA

Máš záujem ? Vyplň krátky formulár a náš predajca Ťa bude čoskoro kontaktovať. [contact-form-7] Luboš Kolenič Predajca vozidiel +421 915 399 994 [email protected] CAN-AM TRAXTER 2000€ kredit na doplnky Získaj voucher až 2.000€ na doplnk

prejsť na článok

Doprava priamo k vám domov

Všetky objednávky doručíme priamo k vám domov po celej Slovenskej republike Príspevok Doprava priamo k vám domov zobrazený najskôr ObkladTatransky.sk.

prejsť na článok

Oznámenie o zmene servisného strediska pre SR

Vážený klient, firma SITTRANS s.r.o. by Vás rada informovala o zmene servisného strediska na Slovensku. Kompletné servisné služby, záručný, pozáručný servis a opravy bude od dnes 15.2.2019 vykonávať autorizovaný servis firma UNIAGRO, s.r.o.

prejsť na článok

Upratovací servis Žilina

Na stránkach www.firmyzilina.sk pribudla nová firma U-SERVIS zaoberajúca sa upratovacími službami - upratovanie bytov, rodinných domov, novostavieb, čistením interiérov automobilov a podobne.

prejsť na článok

O nás

Firma Plyntherm vynikla v lete 1998. Od vtedy nepretržite ponúka komplexné služby v oblasti vykurovacích systémov, plynových zariadení, vodoinštalácií, zdravotechniky a solárnych systémov. Našim cieľom je spokojný zákazník ktorý dostane kompletný servi

prejsť na článok